Viorel Hizo e bucuros: "Râd rar, dar bine!"

Viorel Hizo e bucuros: "Râd rar, dar bine!"

Cu victoria uriaşă obţinută în faţa celor de la Sporting Lisabona, FC Vaslui l-a făcut să zâmbească pe durul antrenor sibian.

Fotbalul românesc, ros de repetate scandaluri de corupţie, a primit în dar, joi seară, o victorie europeană pe cât de nesperată, pe atât de frumoasă. Performera a fost FC Vaslui, care a trecut de Sporting Lisabona, la Piatra- Neamţ, şi păstrează şanse mari de a prinde locul 2 în Grupa D a Ligii Europa, care asigură calificarea în primăvara europeană ("16"-imile de finală). "Dulăul" s-a tuns Cu un antrenor de vârsta a treia la timonă, Viorel Hizo (64 de ani), moldovenii au depăşit o formaţie cu firmă în fotbalul european.

Despre gruparea "leilor" s-a spus că va intra pe teren cu echipa a doua. Hizo nu e de acord: "Sporting a jucat cu prima echipă. Faţă de formaţia din tur sunt doar trei schimbări în primul 11. Iar la nivelul fundaşilor centrali, antrenorul schimbă mereu, când joacă Polga cu Onyewu, când Carrico cu Rodriguez. Bojinov a fost schimbat la pauză cu Van Wolfswinkel. Iar pe Carrillo o să-l vedeţi peste un an-doi jucând pe la Barcelona!".

Cum a sărbătorit "Dulăul" una dintre marile sale victorii? "M-am dus şi m-am culcat. Apoi, astăzi (n.r. - ieri ) am mers la frizer şi m-am tuns. Nimic deosebit. Râd rar, dar bine!", ne-a spus antrenorul sibian. "Leii" n-au primit un penalty Viorel Hizo are, totuşi, o nemulţumire. "Publicul n-a fost foarte numeros la Piatra-Neamţ. Mi-aş fi dorit mai multă lume în tribune, aşa cum a fost pe «Naţional Arena». Ştiu cum este să joci pe un stadion cu o acustică bună, fiindcă la meciul-tur cu Sporting au fost 40.000 de spectatori", reclamă tehnicianul. Oaspeţii au acuzat jocul dur practicat la "Kosovo", aşa cum era poreclit terenul din Piatra-Neamţ pe când Hizo antrena Ceahlăul. Un jucător de la Sporting a ajuns la spital cu piciorul rupt. De asemenea, "leii" se plâng că n-au primit un penalty. REACŢII "Încă nu suntem în primăvara europeană. Un 0-0 sau un 1-1 etapa viitoare, cu Lazio, ar fi perfect pentru noi." ADRIAN PORUMBOIU, patron la FC Vaslui "Nu vom primi bani pentru victoria cu Sporting, ci doar dacă ne calificăm în primăvara europeană." VIOREL HIZO, antrenor la FC Vaslui "La Mediaş, în etapa viitoare de campionat, o să avem viaţă mai grea decât am avut cu Sporting!" DENIS ZMEU, fotbalist la FC Vaslui

Ne puteți urmări și pe Google News