Evenimentul Zilei > Social > Viol în Clubul Factory: Un român reţinut, ceilalţi doi agresori sunt căutaţi
Viol în Clubul Factory: Un român reţinut, ceilalţi doi agresori sunt căutaţi

Viol în Clubul Factory: Un român reţinut, ceilalţi doi agresori sunt căutaţi

În acel local, foarte frecventat în Roma, muncise şi-i cunoştea pe toţi. Dar într-o noapte de sâmbătă împreună cu doi complici a lovit şi violat o fată etiopiană, studentă, cunoscută cu puţin timp înainte.
După multe cercetări şi descrierea care s-a dovedit extrem de utilă (blond, cârlionţat), unul dintre indivizi a fost vânat: este vorba de un român de 25 de ani acuzat de violenţă sexuală în grup. Aflat în Italia de 10 ani, deja lucrase în discotecă ca mecanic de întreţinere, dar avea şi ceva antecedente.
Ceilalţi agresori, prieteni ai săi, sunt căutaţi în continuare
Cercetările merg înainte pentru a găsi pe toţi cei responsabili de violul petrecut în localul Factory Club, de lângă stadionul Olimpico în noaptea de 18 spre 19 mai anul acesta. Victima a povestit că a cunoascut un băiat în discotecă unde venise cu nişte prieteni.
O sâmbătă seara ca toate celelalte, în căutare de distracţie după o săptămână de studiu. Tânăra, care trăieşe în Italia de15 ani începe să vorbească cu un băiat, chiar se sărută în timp ce dansau.Comportamentul acestuia pare educat şi ea se încrede în el să iese puţin, afară din discotecă. După câţiva paşi situaţia ia o turnură dramatică. Băiatul îşi cheamă doi prieteni, care probabil erau cu el în discotecă. Studenta este dusă într-o cameră, un fel de depozit ataşat discotecii. Tânăra încearcă să se elibereze, urlă, dar nimeni n-o aude. Cei trei o lovesc şi apoi o violează minute în şir, după care o iau la fugă. Perplexă şi în stare de şoc, fata găseşte puterea să-şi cheme prietenii care imediat se adună în jurul ei. Disperată, cu ochii în lacrimi, povesteşte la ce a fost supusă cu câteva minute înainte.
O ambulanţă soseşte să-i dea primul ajutor, este dusă la spital unde medicii de la urgenţă constată răni şi semne compatibile cu violenţa sexuală. Pentru anchetă foarte importante au fost imaginile camerelor de luat vederi şi unii martori. După viol, discotecii i se retrage licenţa de funcţionare. În raportul poliţiei se făcea referire, în afara violului şi alte intervenţii ale poliţiei ”pentru certuri, bătăi şi nerespectarea orelor de funcţionare, ca şi numeroase probleme cauzate de consumul necontrolat de alcool”. S-a mai adăugat şi faptul că nu toţi angajaţii erau autorizaţi legal, titrează Il Messaggero.
Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: