Evenimentul ZileiSportVintilă, declarații halucinante după 2-2 cu Botoșani. „Joc bun, egalul ne dă speranțe”

Vintilă, declarații halucinante după 2-2 cu Botoșani. „Joc bun, egalul ne dă speranțe”

Vintilă, declarații halucinante după 2-2 cu Botoșani. „Joc bun, egalul ne dă speranțe”
Antrenorul FCSB, Bogdan Argeș Vintilă, a mai bifat un meci fără victorie în 2020.

FCSB a scos doar o remiză în deplasarea din Bucovina, 2-2 la Botoșani, după o partidă pe care dinamovistul Florin Prunea a considerat-o „blat”, conform dezvăluirilor făcute de patronul gazdelor, Valeriu Iftime.

La finalul meciului, antrenorul Bogdan Vintilă s-a declarat mulțumit de evoluția jucătorilor săi, afirmând că rezultatul de egalitate dă speranțe „roș-albaștrilor” în cursa de prindere a liderului CFR Cluj.

„A fost un joc de luptă, îmi pare rău că nu am câștigat, meritau băieții să câștige. Jucătorii au muncit, s-au sacrificat, au alergat foarte mult. E un egal care nu ne ajută, dar ne dă speranțe pentru viitor”, a declarat Vintilă.

Referitor la evoluția lui Adrian Petre, care a avut o primă repriză de coșmar, antrenorul FCSB a afirmat că ultimul transfer rămâne „un jucător pe care ne bazăm, are nevoie de minute, dar trebuie să îl folosim și meciurile următoare”. Altfel, „Florin Tănase se descurcă și atacant”. În concluzie, zice Vintilă, „nu am mai adus mingi în careu să marcăm, dar jocul a fost bun”.

În urma remizei de la Botoșani, FCSB a acumulat 23 de puncte (locul 3), la trei puncte în urma liderului CFR Cluj, care are și un joc mai puțin disputat.


Accesează: