Evenimentul ZileiActualitateVin în România? Dragoste pentru toți! Foc de voie! Un nou turneu, semnat Rammstein. VIDEO

Vin în România? Dragoste pentru toți! Foc de voie! Un nou turneu, semnat Rammstein. VIDEO

Vin în România? Dragoste pentru toți! Foc de voie! Un nou turneu, semnat Rammstein. VIDEO
Rammstein pregăteşte un turneu de trei ani pentru promovarea celui de-al şaptelea album, care va fi lansat în 2019, potrivit chitaristului Richard Kruspe.

Kruspe, care promovează în prezent albumul„ A Million Degrees” al trupei Emigrate, pe care a fondat-o în 2005, a declarat pentru United Rock Nations Radio că viitorul album Rammstein va fi mixat în decembrie, iar anul viitor va începe promovarea lui.

 

„Merg la Los Angeles, la jumătatea lui decembrie, pentru a mixa albumul Rammstein. După asta, vom pregăti turneul, apoi vom fi în turneu timp de trei ani. (…) Îmi place să menţin echilibrul între Emigrate şi Rammstein”, a afirmat el.

 

Despre noul album, produs de Rich Costey, el a spus că este „mai bogat din punct de vedere al armoniilor şi melodicităţii”.

 

Acesta va fi primul material de studio al Rammstein de la „Liebe Ist Fur Alle Da”, apărut în 2009.

 

Rammstein a fost înfiinţată la Berlin, în 1994. Stilul muzical al formaţiei, pe care cei şase membri ai trupei l-au numit „tanz-metall”, încorporează elemente de industrial metal, muzică electronică, Neue Deutsche Härte şi heavy metal. Versurile sunt cu precădere în limba germană.

Trupa Rammstein, celebră pentru utilizarea frecventă a efectelor pirotehnice în concertele sale, a lansat şase albume de studio, care au fost vândute în peste 20 de milioane de copii pe plan mondial.

Formaţia a concertat la Bucureşti, în România, în 2010 şi 2013. Grupul este format din Christoph Schneider (tobe), Richard Z. Kruspe (chitară), Paul Landers (chitară), Till Lindemann (voce), Oliver Riedel (bas) şi Flake Lorenz (clape).


Accesează: