Evenimentul Zilei > Monden > Viitorul fotbalului românesc iubește cu foc
Viitorul fotbalului românesc iubește cu foc

Viitorul fotbalului românesc iubește cu foc

Naționala de tineret a României a făcut impresie la Campionatul European

Naționala de tineret a României a făcut impresie la Campionatul European, acolo unde „tricolorii” au ajuns până în semifinalele Competiției. Evoluțiile foarte bune arătate în Italia și San Marino, au renăscut interesul românilor pentru echipa națională, chiar dacă a fost vorba despre selecționata sub 21 de ani.

Ionuț Radu, Ianis Hagi, Florinel Coman, Dennis Man, Ionuț Nedelcearu sau George Pușcaș au crescut peste noapte în notorietate și au trezit interesul cluburilor însemnate în fotbalul european. De faimă s-au bucurat și iubitele tinerilor jucători, care au fost prezente în tribune, la turneul final, alături de miile de români stabiliți în Italia sau veniți din țară, special, pentru partidele de la Euro.

Ioana Timofeciuc s-a bucurat de atenție în tribune

Ioana Timofeciuc, prietena lui Florinel Coman, a atras toate privirile, în tribunele stadioanelor din Cesena sau Bologna. Tânăra a avut motive de mare satisfacție, pentru că mijlocașul reprezentativei de tineret a fost eroul memorabilului meci câștigat în faza grupelor, cu Anglia, scor 4-2. Coman a intrat pe teren în final și a punctat de două ori, atunci când nimeni nu se mai aștepta.

Ioana și Florinel sunt de mai mulți ani împreună, încă din perioada în care fotbalistul se dezvolta la FC Viitorul. În 2017, mijlocașul a fost cumpărat de Gigi Becali, finanțatorul echipei FCSB, și s-a mutat la București. Ioana l-a urmat în Capitală și l-a ajutat să se acomodeze cu viața tumultuoasă de aici. Coman, supranumit „Mbappe de România” de Gigi Becali, a alunecat pe o pantă descendentă și n-a dat randamentul la care se aștepta finanțatorul din Pipera.

A renunțat la fumat și la viața de noapte

Latifundiarul nu s-a sfiit să-l critice pe Coman, din cauza pasiunii pentru țigări și viața de noapte. Mai ales că fotbalistul este plătit cu 14.500 de euro lunar. În ultima vreme, Florinel a renunțat la fumat și a decis să-și petreacă nopțile acasă.

Dennis Man, om de bază la Euro, are o relație cu Alexandra Ionela Grigoriță, o tânără care a fost Miss Arad, în 2014. Iubita jucătorului de la FCSB a dat share unei postări pe care Dennis a publicat-o pe contul de Facebook, imediat după încheierea Campionatului European. „Am încheiat acest turneu cu lacrimi în ochi, dar cu bucurie în suflete… voi suporterii ne-ați dat încrederea și puterea necesară să luptăm până la capăt, ne doream mai mult…ne doream să câștigăm acest turneu… simțeam că alături de voi totul este posibil”, a scris Man.

 

Tineri și îndrăgostiți de femei fatale

Coman, între Becali și iubită.

Gigi Becali l-a desfi ințat de multe ori, public, pe Florinel Coman, din cauza vieții extrasportive. Mijlocașul s-a domolit în ultima vreme și și-a găsit liniștea în brațele Ioanei Timofeciuc.

Petre, marcaj la miss

Adrian Petre a început diverse instantanee. Europeanul foarte bine, pentru că a marcat un gol în victoria cu Croația (scor 4-1). Atacantul, născut la Arad, evoluează din 2017 la Esjberg, în Danemarca. Are o relație cu Bianca Tirsin, câștigătoare a mai multor concursuri de frumusețe. Și el a fost susținut la turneul final de iubită, care i-a promis fotbalistului că, după Euro, îl va duce la Galați, pentru a-și vizita bunicul, pe care nu-l mai văzuse de multă vreme.

 

Man, îndrăgostit de o frumusețe din Arad

La 20 de ani, pe umerii lui Dennis Man apasă o mare răspundere. Jucătorul de la FCSB este privit de Gigi Becali ca o mare speranță, care va fi vândută în viitorul apropiat cu cel puțin 30 de milioane de euro.

Între echipa de club și naționala de tineret, Dennis își găsește timp și pentru Alexandra Grigoriță, o reprezentantă a frumuseții, din Arad. Cei doi se cunosc din perioada în care Man juca la UTA. Au păstrat legătura și după ce, în 2016, internaționalul român s-a transferat de la „Bătrâna Doamnă” la FCSB, pentru 350.000 de euro.

Cei doi își împărtășesc, câteodată, sentimentele, și pe rețele de socializare, acolo unde postează Adrian Petre a început diverse instantanee.

 

Nedelcu își găsește liniștea lângă Flavia

 

Dragoș Nedelcu a trecut prin perioade critice la FCSB. Fostul jucător a fost și el criticat de Gigi Becali, dar și-a revenit și a prins lotul naționalei de tineret, la Euro. Mijlocașul își găsește echilibrul în brațele Flaviei. Tânăra este bună prietenă cu Ioana, jumătatea lui Florinel Coman.

Iubita lui Cristi Manea, experiență traumatizantă

Cristi Manea a fost unul dintre cei mai constanți jucători ai naționalei de tineret, la turneul final. Fundașul dreapta a impresionat prin capacitatea de efort și așteaptă, în această vară, o ofertă consistentă de la un club din fotbalul mare. Bucuria victoriei cu Anglia i-a fost umbrită, însă, de un incident în care a fost implicat alături de iubita sa, Alina. Tânăra a fost lovită la final, și a ajunsla spital, plină de sânge. Manea se ducea către prietena lui, pentru a-i da tricoul. A fost oprit de o suporteră, care a vrut să facă o poză cu el, iar fotbalistul a reacționat cu o îmbrâncitură. A intervenit un amic al fanei și în meleul creat, Alina a fost lovită dur. „Nu doresc să îi perturb pe băieţi cu acest incident minor. După turneu avem timp să discutăm despre toate lucrurile. Acum, meciul cu Germania este cel mai important”, spunea Alina, după tristul episod, conștientă că iubitul său și coechipierii lui pregăteau meciul carierei: semifinala cu Germania. „Îmi e greu să îmi găsesc cuvintele, un incident care nu-şi avea locul, suporterii români au lovit-o fără niciun motiv pe prietena lui Manea şi chiar şi un prieten de-al lor şi mi-e greu să vă spun ce simt în acest moment, pentru că aş putea să spun cuvinte care mă pot depăşi”, a descris selecționerul Mirel Rădoi, incidentul