Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > VIDEO/ Diferența de ani se compensează cu bani! Fosta soție a lui Dan Petrescu achită notele de plată când iese la masă cu iubitul mai tânăr cu 12 ani

VIDEO/ Diferența de ani se compensează cu bani! Fosta soție a lui Dan Petrescu achită notele de plată când iese la masă cu iubitul mai tânăr cu 12 ani

Din 2006, Dana Petrescu, fosta soție a lui Dan Petrescu, are o relație cu un bărbat pe nume Marian, cunoscut în oraș drept „Versace”, care este cu 12 ani mai tânăr decât ea. Dacă la început l-a ținut ascuns de ochii presei, acum cei doi se comportă ca un cuplu adevărat și își trăiesc povestea de dragoste în văzul tuturor.

Dacă în urmă cu 15 ani aproape nimeni nu dădea o șansă relației, mai ales că tânărul, de profesie jurist, avea un renume cum că era specialist în arta de a cuceri femei trecute de prima tinerețe, dar cu bani. Se pare că nu și-a schimbat năravul, căci, în continuare, atunci când iese la masă în oraș, o lasă pe partenera lui să achite nota de plată.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/8

Cel puțin asta s-a întâmplat zilele trecute când fotoreporterii EVZ i-au întâlnit pe cei doi pe terasa unui restaurant din București. Extrem de degajați, se vede cu ochiul liber că Dana și „Versace” nu formează un cuplu doar pentru a se distra împreună, așa cum o făceau în primii ani de relație când erau clienții fideli ai cluburilor selecte din Capitală. Chiar dacă nu s-a recăsătorit, așa cum a făcut-o fostul ei soț, Dana se consideră ca și măritată cu mai tânărul ei iubit. Mai mult, a luat și inițiativa de a fi „capul familiei”, dacă am fi să ne luăm după faptul că atunci când ospătarul aduce nota de plată, ea este cea care înmânează cardul și îi întinde și bacșiș celui care i-a servit.

S-a înfrumusețat de față cu iubitul ei

Conștientă de faptul că există o diferență de 12 ani între ei, Dana încearcă să se mențină mereu în formă. Mamă a două fete care au absolvit facultatea, Dana Petrescu arată foarte bine la cei 54 de ani. Deși nu încearcă să-și ascundă vârsta cu ajutorul hainelor nepotrivite, Dana compensează prin faptul că nu iese din casă nemachiată. Așa că, după ce au luat masa, înainte de părăsi locația, a scos din gentă un ruj și a început să-și refacă machiajul, chiar la masă, sub ochii partenerului ei. Abia după ce s-a asigura că totul este în perfectă stare, Dana Petrescu l-a luat pe „Versace” și au plecat împreună spre mașină.

Cei doi stau bine și la capitolul încredere căci, cât timp ea și-a refăcut machiajul, bărbatul a butonat telefonul iubitei sale, semn că nu aceasta nu are nimic de ascuns în fața lui. Ba mai mult, înainte de a se urca în mașină, chiar Dana i-a mai arătat câteva imagini și conversații din telefonul ei.