VIDEO/ Cu ce își ocupă timpul fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor după ce s-a vehiculat că a rămas văduvă. Lidia Tudor simte nevoia să petreacă timp singură

VIDEO/ Cu ce își ocupă timpul fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor după ce s-a vehiculat că a rămas văduvă. Lidia Tudor simte nevoia să petreacă timp singură

După moartea lui Corneliu Vadim Tudor, cele două fiice ale sale au preferat să se țină cât mai departe de scandaluri, însă recent Lidia, fiica cea mare, a fost pe prima pagină la ziarelor după moartea soțul ei, la doar trei luni de la căsătorie.

Este vorba despre scriitorul și unul dintre cei mai vechi colaboratori ai revistei „România Mare”, Tano Dan Alexandru.

Livia Tudor, fiica lui Vadim Tudor, a avut o reacție bizară și a negat că s-a căsătorit în iulie anul acesta cu bărbatul mai mare cu 20 de ani decât ea.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/17

Ne puteți urmări și pe Google News

„Nu este nimic adevărat. Nu am fost soția celui decedat. Despre noi, fiicele lui, s-a scris în presă că l-am otrăvit pe tata. Am învățat să răspundem cu prudență și cu bun simț la tot. Să nu ne afecteze lucrurile astea. Dacă aș fi fost căsătorită cu el, vă spuneam. Era un colaborator al revistei noastre. Era angajat la ziar. Există o hârtie scrisă de mână, nu știu ce e cu ea. Domnul care a inițiat treaba asta mi-a pus cuvinte în gură, mi-a vorbit foarte urât”, a declarat la Kanal D, Lidia Tudor.

Zilele trecute, fiica cea mare a regretatului Corneliu Vadim Tudor a fost fotografiată singură în oraș, fără să pară având o țintă anume. Îmbrăcată în haine negre - semn de doliu sau pură întîmplare, mai întâi s-a oprit la un magazin pentru animalele de companie unde a cumpărat de mâncare pentru pisici, apoi s-a așezat pe o bancă și a contemplat la oamenii care treceau pe lângă ea. Din când în când își mai făcea câte un selfie (n.r. fotografie cu telefonul mobil în oglindă) și trimitea mesaje.

Pentru că a prins o vreme destul de capricioasă, Lidia s-a îndreptat către cel mai apropiat centru comercial unde a intrat la o farmacie care comercializează produse naturiste, dar și cosmetice. Acolo s-a plimbat minte bune printre rafturi însă nimic nu i-a făcut cu ochiul, așa că a plecat spre casă fără a cumpăra ceva.

Deși inițial plecase la o plimbare de relaxare, pentru a-și face ordine în gânduri, Lidia Tudor nu a mai avut răbdare să meargă pe jos acasă, ci a chemat un taxi care să o ducă mai repede.

Au ajutor la treburile casnice

De când a murit Corneliu Vadim Tudor, văduva lui nu și-a refăcut viața amoroasă, iar niciuna dintre cele două fiice nu au adus acasă niciun bărbat care a făcut parte din viața lor, astfel că cele trei apelează la ajutor din exterior pentru a-și rezolva unele probleme care țin de gospodărie. Astfel că, periodic, un bărbat vine și le face curățenie în curte sau le ajută la diverse treburi. Deși s-a tot zvonit că ar fi avut grave probleme financiare, se pare că văduva lui Vadim Tudor și cele două fiice își permit să plătească un om care să le ajute la treburile casnice.