Evenimentul Zilei > Monden > Victoria Beckham este îngropată în datorii. Cu cât a ajuns vedeta să își vândă creațiile
Victoria Beckham este îngropată în datorii. Cu cât a ajuns vedeta să își vândă creațiile

Victoria Beckham este îngropată în datorii. Cu cât a ajuns vedeta să își vândă creațiile

Victoria Beckham, creatoarea de modă şi fosta componentă a trupei Spice Girls, își vinde hainele pe care le face cu o reducere de peste 70%. Aceasta are datorii de peste 53 de milioane de lire sterline și asta este singura soluție.

Probleme în afaceri pentru Victoria Beckham. Creatoarea de modă şi fosta componentă a trupei Spice Girls a pus o reducere de peste 70% la creațiile sale din cauza datoriilor de peste 53 de milioane de lire sterline.

O rochie care în trecut valora peste 1800 de lire sterline poate fi cumpărată cu 500 de lire sterline. Cu toate astea, soția lui David Beckham refuza să își închidă afacerea.

Cum se menține Victoria Beckham

Chiar dacă are probleme cu banii, soția lui David Beckham nu uită de stilul ei de viață sănătos. Vedeta a recunoscut că duce devotamentul pentru mâncarea sănătoasă până la extrem. Victoria a dezvăluit că atunci când se află la Londra se trezește la 6:45. Mai apoi, se îndreaptă spre sala de sport din casă, acolo unde antrenamentul începe cu 30 de minute de alergat pe bandă. Aceasta încheie antrenamentul la timp pentru a o duce pe fiica sa, Harper, la școală. Când revine acasă face, timp de o oră, exerciții cu greutăți. Ea are și antrenor personal.

David Beckham atacat în propria casă! Familia se afla la parterul conacului în timpul spargerii. FOTO
Sursa: Instagram

După al doilea antrenament, Victoria se răsfață în camera sa. Acolo își aranjează părul și se machiază cu produsele din colecția proprie. Pe lângă faptul că își folosește propriile produse de îngrijire a pielii și de machiaj, Vogue dezvăluie că „99 la sută” din garderoba Victoria conține creații proprii.

David Beckham a declarat că soția lui mănâncă pește, avocado, nuci și nu bea alcool. Ea mai apelează și la cele mai recente tratamente de înfrumusețare, inclusiv cu frecvența radio și undele de colagen, precum și cu un „tratament de ardere a ochilor” în care obligă corpul să producă colagen și să se repare singur.

Bucătarul familiei, Dani, și-a amintit că Victoria avea „tot timpul” apă de cocos la ea, precum și boluri cu mentă. Acesta a catalogat obiceiurile soției lui David Beckham ca fiind unele „ciudate”. Vedeta ar fi un adevărat coșmar pentru patronii de restaurante din cauza cerințelor exagerate. „Pentru majoritatea restaurantelor, probabil că sunt cel mai rău coșmar al lor”, a spus ea, potrivit Daily Mail.