Relația dintre Victor Slav și Raluca Bombardiera pare să scârțâie. Chiar dacă în ceea ce privește relația lor, amândoi au fost foarte discreți iată că iubita lui Slav a mărturisit adevărul. A avut o relație cu Victor Slav un an de zile, dar s-au despărțit, scrie Cancan.

Raluca Silea este o persoană care își petrece mult timp pe rețelele de socializare și interacționează destul de des cu fanii ei. Ea a fost întrebată de un internaut dacă are pe cineva în acest moment, iar focoasa brunetă a spus că nu. Tot din interacțiunea ei cu fanii, am aflat că a avut o relație cu Victor Slav un an de zile și că cea mai mare dorință a ei era să aibă o familie.

Motivul despărțirii dintre cei doi pare să fie legat de cele două direcții diferite în care doreau să meargă. Raluca își dorea o familie, iar Victor, din spusele lui nu își mai dorea să se căsătorească.

„Nu, nu este cazul. Am observat că multe persoane cred că m-am căsătorit de 2, 3 ori, că am divorțat de 2, 3 ori. Am fost căsătorit o dată, am divorțat o dată și deocamdată așa rămân. Eu nu sunt genul de om care spun de acum… niciodată nu. Dacă se va întâmpla asta, o să vedem cu toții, dar nu este cazul. Nu mă gândesc la asta, nu vreau asta”, a spus Victor Slav.

Raluca şi Victor Slav s-au cunoscut vara trecută, dar bruneta era implicată într-o altă relaţie amoroasă. Până se se întâlnrască, cei doi au vorbit pe reţelele de socializare, unde se pare că prezentatorul tv ar fi făcut primul pas.

„Victor a văzut-o pe Instagram, i-a dat like la o fotografie și de aici a început totul. Au vorbit, iar după doar câteva zile s-au întâlnit. Raluca l-a plăcut foarte mult, din prima. Ea avea altă relație, la vremea respectivă, dar a renunțat de dragul lui Victor. Între timp, lucrurile au devenit mai serioase”, a povestit o sursă din anturajul Ralucăi.

Până la Raluca, despre Victor s-a mai spus că ar fi cucerit o domnişoară la Sibiu, dar prezentatorul tv nu a vorbit niciodată despre această idilă.