Victor Slav a publicat pe contul său de Facebook programul noii emisiuni care va fi prezentată de către Andreea Mantea. De luni până vineri, emisiunea va avea câte două ediții, una de la 11.00 și de la 13.00, iar sâmbăta de la 15.30.  În fiecare Gală a emisiunii, transmisă sâmbătă, de la ora 15:30, vor avea loc eliminările. Filmarile pentru show-ul matrimonial „Puterea dragostei” au loc în Turcia, la Istanbul.

În cadrul acestui reality show matrimonial, 6 femei și 6 bărbați vor locui separat, dar își vor putea petrece opt ore pe zi împreună în Casa „Puterea Dragostei”, în afara acesteia ei neavând voie să se întâlnească. Publicul va avea un rol important în parcursul celor 12 concurenți în căutarea iubirii, aceștia putând câștiga simpatia celor de acasă. O serie de premii și surprize îi așteaptă pe concurenți.

Precum prezentatorul Cosmin Cernat, care în perioada filmărilor pentru „Exatlon” locuiește în Republica Dominicană, Andreea Mantea va sta la Istanbul cât se va transmite la Kanal D „Puterea dragostei”.

Vedeta nu îl lasă acasă pe fiul ei. Micuțul David va fi pe toată perioada filmărilor va fi alături de mama lui și de bonă. Deși, această veste nu a fost făcută oficial, producătorii generali ai reality-show-ului, aflați din Turcia, i-au transmis deja Andreei că abia așteaptă să lucreze împreună și că o așteaptă cu brațele deschise.

 

 

Te-ar putea interesa și: