Evenimentul Zilei > Politica > Victor Ponta: Suntem pe primul loc în toate județele din Ardeal. Dl Antonescu a câștigat în două locuri, cu doi baroni
Victor Ponta: Suntem pe primul loc în toate județele din Ardeal. Dl Antonescu a câștigat în două locuri, cu doi baroni

Victor Ponta: Suntem pe primul loc în toate județele din Ardeal. Dl Antonescu a câștigat în două locuri, cu doi baroni

Premierul Victor Ponta consideră că PSD a obținut cel mai bun rezultat din istoria sa la alegerile de duminică. Ședința alianței majoritare se ține astăzi, în biroul președintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, fapt prezentat de Ponta ca "o ședință USL"

"Suntem pe primul loc în toate județele din Ardeal: în Cluj, Arad, Brașov, Maramureș, Satu Mare, Sălaj", a declarat președintele PSD, făcând referire la faptul că la europarlamentare PSD a fost primul clasat ca număr de voturi în toate aceste județe și că a câștigat și toate locurile de deputați și senatori pentru care s-au organizat alegeri parțiale, mai puțin Ilfovul. Și aici, însă, acesta a găsit explicații: "Un băiat de primar cu milioane contra Gabriela Szabo. Și la Călărași, unde un alt baron, dl Filipescu (Răducu Filipescu, președintele CJ – n.r.), noi am câștigat orașul dar pe jdueț e în fața noastră". "Dl Antonescu a a câștigat în două locuri, cu doi baroni, dl Petrache și dl Filipescu".

Premierul a refuzat să precizeze dacă îi va cere demisia lui Liviu Dagnea, șeful campaniei electorale a PSD, pentru că nu a obținut un scor de peste 40%. Alinaț majoritară a obșinut, conform numărătorii parțiale a BEC, 37,4%.

Ședința coaliției guvernamentale se ține la Parlament, în biroul lui Călin Popescu Tăriceanu, deși acesta s-a întors, de joia trecută, în PNL. "El n-a invitat", a explicat Ponta. Întrebat da c[ aceasta poate fi considerată o ședință a USL, premierul a răspuns afirmativ.
 

 

Oferta PNL – e prematueră să fiscutăm despre așa ceva

Singura susăprnsă e demisia dlui Iohannis. dacă și în Sibiu îl batem…

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: