Victor Ponta: "Îl cunosc foarte bine pe domnul Bălan, a fost şeful meu ca procuror. Eu chem multă lume la cafea"

Victor Ponta: "Îl cunosc foarte bine pe domnul Bălan, a fost şeful meu ca procuror. Eu chem multă lume la cafea"

Premierul Victor Ponta a încercat în această seară, la postul Realitatea TV, să se distanţeze de cazul stenogramelor apărute ieri.

"Îl cunosc foarte bine pe domnul Bălan, a fost şeful meu ca procuror. Eu chem multă lume la cafea, de la jurnalişti, la prieteni şi mai multe feluri de oameni. În momentul în care am aflat că telefonul meu a fost înregistrat încă din luna februarie, am fost foarte surprins. Atunci nici nu mă gândeam că o să ajung premier", a spus premierul Victor Ponta în legătură cu implicarea sa în cazul stenogramelor apărute ieri şi avându-i drept personaje principale pe George Bălan, membru CSM, şi Marcel Sâmpetru. Ponta a vorbit şi despre imaginea României la Bruxelles, acuzând o dezinformare generală din partea PDL. "Este o imagine deformată, au fost foarte mult dezinformaţi de către colegii de la PDL. De exemplu, toată lumea de la Bruxelles avea impresia că Guvernul l-a suspendat pe preşedinte, i-am lămurit că nu a fost aşa", a mai spus premierul.

"Nu m-a întrebat nimeni de teza de doctorat. Doar un jurnalist maghiar, la conferinţa de presă. I-am spus că aştept decizia Comisiei de etică", a adăugat Ponta la Realitatea TV.

Ne puteți urmări și pe Google News