Evenimentul Zilei > Politica > Victor Ponta face joi o viziă la Chișinău
Victor Ponta face joi o viziă la Chișinău

Victor Ponta face joi o viziă la Chișinău

Premierul Victor Ponta a precizat că nu va participa la discuţiile politice de joi pe tema noului Cod fiscal, întrucât va efectua o vizită oficială la Chişinău.

"Joi sunt la Chişinău. Mă întâlnesc cu primul-ministru al Republicii Moldova şi continui ceea ce am făcut în anii anteriori şi anume sprijinul, pentru că, de fapt, România este principalul sprijin pentru Moldova în tot ceea ce face în perioada aceasta", a declarat premierul după şedinţa BPN al PSD.

Prim-ministrul României, Victor Ponta, va efectua o vizită la Chişinău, în fruntea unei delegaţii de miniştri şi consilieri de stat, în data de 27 august, de Ziua Independenţei Republicii Moldova, potrivit Agerpres.

Conform programului anunţat, cei doi prim-miniştri – Victor Ponta şi Valeriu Streleţ – vor avea o întrevedere tete-a-tete, după care delegaţiile se vor întruni în format lărgit. În finalul convorbirilor, cei doi şefi de executiv vor susţine o conferinţă de presă comună.

Cu ocazia acestei vizite la Chişinău, premierul român va mai avea întrevederi cu preşedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, şi cu şeful forului legislativ, Andrian Candu.