Secretul lui Gheboasă, după scandalul Untold, dezvăluit de Ciutacu

Secretul lui Gheboasă, după scandalul Untold, dezvăluit de Ciutacu

Gheboasă a interpretat o melodie, la festivalul Untold, care a generat numeroase controverse printre cei care au ascultat-o.

Potrivit lui Victor Ciutacu, tariful lui Gheboasă va crește acum, în urma controverselor generate la Untold, care au avut efectul de a-l face mai popular.

„Eu sunt Gheboasă din junglă/ În trecut am tras doar pungă/ Acuma tragem doar dungă/ Și facem banii pe lângă/ Ca să ne-ajungă, ya/ Îi pun p*la pe frute/ O fac cocoș de munte/ Mi-a zis că-i cântăreață/ Îi dau microfon să-mi cânte/ Îi plac cozonacii, îi dau p*la s-o frământe/ O bat c*aiele-n bărbie/ Acum o învăț să lupte”.

„Dă-i țigan_a,/ Rupe-i banca./ O, ce țigan_ă frumoasă,/ Cum dă din găo_ză,/ Filme de groază,/ Este jegoa_ă”, sunt versurile cântate de Gheboasă la Untold.

Ne puteți urmări și pe Google News
Gheboasă a încins internetul

Sursa foto: Facebook/ Gheboasa

Secretul lui Gheboasă, după Untold, dezvăluit de Ciutacu

Marele rezultat al indignării colective pe trepărul Gheboasă va fi supraviralizarea lui. Urmarea imediată va fi creșterea tarifului per cântare și, pe cale de consecință, a încasărilor cantautorului”, a scris jurnalistul Victor Ciutacu, pe pagina sa de Facebook.

Tot internetul a luat foc după apariția lui Gheboasă la Untold, inclusiv personalități și părinții celor care au mers la festivalul din Cluj-Napoca. Trapperul Gheboasă a urcat pe scenă la Alchemy în cadrul festivalului Untold din ediția din 2023, în data de 4 august, iar tinerii care au mers să-l asculte cunoșteau aproape fiecare vers.

Reacții dure după apariția trapper-ului pe scena Untold

Noua generație … „idoli” vs fani … no comment!!! Ce voce, ce mesaj, ce producție și ce bine sună viitorul”, a scris ironic Cezar Ouatu.

„Văd lumea oripilată de versurile muzicilor cântate pe scena UNTOLD de câțiva artiști extrem de populari în rândul tinerilor și adolescenților (gen Gheboasa). Se propune stropirea cu aghieazmă mare, se leșină de grija viitorului și se induce ideea că cei ce sunt acolo în public reprezintă un pericol pentru națiune.

Cu siguranță, versurile sunt extrem de vulgare și pline de mizerie. Eu nu consum muzica asta și nici nu cred că o voi consuma vreodată. Din păcate, însă, nu pot să nu văd că nu e nimic nou sub soare cu muzica de genul ăsta și că ea a existat, sub varii forme, mai dintotdeauna”, a transmis la rândul lui sociologul Gelu Duminică.