Exclusiv.Vicepreședintele ANPC, întâlnire de taină în Nordul Capitalei. Cu cine s-a văzut Ioan Sebastian Hotca

Exclusiv.Vicepreședintele ANPC, întâlnire de taină în Nordul Capitalei. Cu cine s-a văzut Ioan Sebastian Hotca Sursa foto: EVZ

Exclusiv. Vicepreședintele ANPC, Ioan Sebastian Hotca a fost surprins într-o ipostază mai puțin comună, de către paparazzi EVZ. Acesta se afla într-o parcare a unui restaurant din Nordul Capitalei. Și fix acolo s-a întâlnit cu nimeni altul decât managerul grupului Fratelli, Dani Caramihai. Cei doi se pare că se cunosc destul de bine după modul în care ș-au dat mâna.

Ioan Sebastian Hotca

Sursa foto: EVZ

Ba chiar au petrecut și câteva minute bune stând de vorbă. În cele din urmă, Hotca pleacă, iar Caramihai intră la una dintre locațiile pe care le manageriază. Dani Caramihai nu este doar managerul grupului, ci este și unul dintre acționari.

Vicepreședintele ANPC, generos cu soția

Alături de frații Popescu și Nicu Mărgeanu a fost cel care a pus bazele acestui grup, cu o investiție totală de 170.000 de euro. Pe de altă parte, vicepreședintele ANPC, este la bază avocat. Acesta lucru se vede inclusive din declarația acestuia de avere. Acolo se arată că acesta a încasat zeci de mii de lei din această activitate.

Sursa foto: EVZ

Mai exact 69.500 ar fi făcut Hotca de pe urma avocăției. Pe de altă parte, vicepreședintele ANPC este un om înstărit. Acesta are o casă de locuit la Satu Mare, acolo unde de altfel s-a și născut. De asemenea are și un teren intravilan din 2016, în aceiași localitate ca și casa. La capitolul mașini, acesta conduce un Porche.

Ne puteți urmări și pe Google News

Contract de închiriere de zeci de mii de lei

În conturi are până în 100.000 de lei. Dar este explicabil. Nu de alta dar o bună parte din veniturile lui i le-a împrumutat soției. Aceasta îi datorează nu mai puțin de 335.800 de lei, fără data scandetă.

Cert este că Hotca mai face bani și din alte surse. Vorbim despre un contract de închiriere frumușel care îi bagă în cont nu mai puțin de 51.600 de lei. De altfel, acesta a încasat și o asigurare de peste 11.000 de lei.

Dacă ai date sau informaţii care pot deveni o ştire, transmite-le pe adresa pont@evz.ro