Evenimentul Zilei > Monden > Veţi fi şocaţi de Meghan şi Harry. Cum au petrecut Paștele şi cu cine
Veţi fi şocaţi de Meghan şi Harry. Cum au petrecut Paștele şi cu cine

Veţi fi şocaţi de Meghan şi Harry. Cum au petrecut Paștele şi cu cine

Meghan Markle și Prințul Harry au petrecut două zile livrând mâncare bolnavilor și nevoiașilor din Los Angeles. Gest care a luat prin surprindere pe toată lumea. 

Meghan Markle și prințul Harry au petrecut două zile livrând mâncare persoanelor cu probleme critice în LA dorind ca soțul ei să vadă orașul „prin ochii filantropiei”.

Foştii duci de Sussex, care s-au mutat în oraș luna trecută, au oferit voluntariat organizaţiei de caritate Angel Food, un non-profit care gătește și livrează mese persoanelor cu boli critice, care prezintă un risc mai mare pe fondul COVID-ului.

Cu măști, mănuși și îmbrăcați în blugi, cuplul regal a început să livreze mâncare persoanelor vulnerabile din oraș în Duminica Paștelui

Directorul executiv al proiectului Angel Food, Richard Ayoub, a declarat că Sussex-şii a avut o atitudine extrem de modestă pe parcursul activității lor de voluntariat, adăugând că organizaţia a fost „complet onorată” de prezenţa lor. „Erau extrem normali, cu picioarle pe pământ și erau cu adevărat interesați de fiecare persoană pe care o întâlneau”, a continuat Ayoub.

„S-au alăturat bucătarilor noștri, s-au amestecat printre clienții – au vrut doar să se asigure că oamenii simțeau dragostea și aprecierea. „Ceea ce a spus Meghan este că a vrut să-i arate lui Harry Los Angeles prin ochii filantropiei”, a adăugat Ayoub.

„Ea a spus că dorește să facă ceva pentru a dărui de Paște și vorbind cu Doria Ragland, mama ei, i-a spus că Project Angel Food are nevoie de ajutor, iar Meghan a spus:„ Da, genial”, a povestit Ayoub.

„Au vrut cu adevărat să ușureze volumul de muncă al oamenilor noștri, deoarece livrează pentru 50 și 60 de persoane pe zi.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: