Veste bună pentru milioane de români. Televiziunea legendară revine la TV. A făcut istorie în anii 2000

Veste bună pentru milioane de români. Televiziunea legendară revine la TV. A făcut istorie în anii 2000

Primul post muzical din România, Atomic Tv, se relansează pentru a încuraja artiștii din țară. O investiție de un sfert de milion de euro a fost oferită pentru reîntoarcerea iubitului post TV. Fanii au rămas surprinși după ce au aflat vestea.

Oamenii care au crescut cu Atomic TV au fost surprinși plăcut de reîntoarcerea postului muzical. Consiliul Național al Audiovizualului a dat astăzi o licență audiovizuală ce va avea denumirea Atomic. În noul proiect se află Nicolae Șerbu, omul care s-a ocupat și în trecut de Atomic Tv.

Nicolae Șerbu a făcut o vizită la CNA

Postul Tv va fi SD și HD, iar Nicolae Șerbu a anunțat o investiție de un sfert de milion de euro, marea parte fiind investită în programe, iar restul în echipamente.

„Restul cabliştilor ne-au asigurat că dacă vom avea programe competitive vom fi difuzaţi cu siguranţă”, a spus Nicolae Şerbu. „Lucrez la dosarul pentru autorizarea studiourilor, pe care urmează să-l depun la CNA. Ne dorim să intrăm pe TV cât mai repede. Înainte de TV vom începe emisia online, unde vom fi şi 4K”, a mai declarat acesta .

Ne puteți urmări și pe Google News

 

Postul TV se reîntoarce în sprijinul artiștilor români

Nicolae Şerbu a transmis că motivul principal pentru care Atomic TV se întoarce este să sprijine artiștii din România.

„Intenţia de lansare a postului Atomic vine pe fondul lucrurilor care întâmplă în industria muzicală de la noi. Am considerat că este momentul să intervenim pentru a sprijini artiştii din România. Acesta este scopul principal.Avem colaborări cu majoritatea şcolilor de muzică din ţară. Dorim să participăm la descoperiea noilor talente muzicale. Estimăm un procent de 80% muzică românească”, a povestit Şerbu.

ATOMIC TV o să fie prezent  în online

CNA a oferit licența audiovizuală pentru difuzarea prin rețele de comunicații electronice, iar fanii pot să urmărească postul chiar și online, pe aplicații de mobil, smart Tv și OTT.

Postul Atomic Tv a fost lansat în anul 1999 de către o companie din SUA. A fost prima televiziune care a lansat artiști români, iar multe hituri s-au auzit în premiera la acest post TV.

„Atomic a fost fondat de o companie din SUA, în 1999. Societatea respectivă a intrat în faliment, în 2003. Marca a fost scoasă la licitaţie, iar eu care aveam intenţia să fac un canal am participat la licitaţie şi am adjudecat-o. La bază stând neînţelegeri între partenerii care gestionam Atomic am decis să întrerupem o perioadă emisia”, a declarat Nicolae Şerbu.