Evenimentul Zilei > Monden > Veste bună pentru Dani Mocanu! Cel mai greu dosar, înapoi la Parchet! Refacerea anchetei
Veste bună pentru Dani Mocanu! Cel mai greu dosar, înapoi la Parchet! Refacerea anchetei

Veste bună pentru Dani Mocanu! Cel mai greu dosar, înapoi la Parchet! Refacerea anchetei

Dosarul în care manelistul-interlop Dani Mocanu e acuzat de spălare de bani și proxenetism a fost trimis la Parchet.

„Da. S-a decis trimiterea înapoi la Parchet pentru refacerea urmăririi penale, fiindcă au fost niște lucruri în neregulă acolo cu privire la mine și nu numai. S-a decis trimiterea înapoi…Sunt mai multe capete de acuzare. Dar așa cum am susținut la început, așa spun și acum, sunt nevinovat, adevărul iese ușor la suprafață.

Dacă era 100% adevărat, până acum eram trimis în judecată și era luată o soluție împotriva mea (…) Nici măcar o acuzație nu a fost complet probată. Așa cum am spus și acum trei ani, ușor-ușor o să terminăm cu bine, nicio acuzație nu a rămas în picioare, iar asta pentru mine și familia mea e un pas înainte. E o luptă continuă. Mergem înainte. ”, a declarat Dani Mocanu, pentru Antena Stars.

Dani Mocanu, scandal-monstru cu Poliția! Acuză manevre perverse pentru a fi amendat

În aprilie, manelistul Dani Mocanu a acuzat un polițist cu care ar fi fost la o petrecere că a trimis după el un echipaj, pentru a-l testa cu alcooltestul. Poliția a declanșat o anchetă internă.

Celebrul manelist a fost prins sub influența băuturilor alcoolice la volan. Cu doar câteva minute să fie reperat în trafic, artistul a petrecut fix cu polițistul pe care, recent, l-a amenințat. Cântărețul este ferm convins că a fost “lucrat” de agent, arată cancan.ro.

Pe 13 aprilie, Dani Mocanu a fost amendat de un polițist pe motiv că nu avea asupra lui nici buletinul de identitate, nici declarația pe propria răspundere, încălcând, astfel, ordonanțele militare. Gestul agentului l-a enervat însă la culme pe manelist.

Dani Mocanu s-a supărat atât de tare, încât a anunțat pe Facebook că așteaptă scuze de la cel care a “îndrăznit” să-l sancționeze contravențional. La câteva zile distanță, cântărețul și agentul s-au întâlnit.

„Am primit un mesaj de la un prieten. Salut, Dani! Polițistul care te-a sancționat acum două zile te-a chemat la el, la băut. E ziua lui de naștere, împlinește 26 de ani. A zis că-i pare rău de ce s-a întâmplat, nu te-a recunoscut>>. M-am bucurat, am zis că un prieten în plus nu strică. M-am îmbrăcat și am plecat la petrecerea respectivă”, a declarat Dani Mocanu.

La petrecere, Dani Mocanu susține că a fost tratat corespunzător, cu băutură și mâncare. În casa agentului a petrecut în jur de două ore. Probleme au apărut la plecare. După ce s-a urcat la volan, manelistul a observat că era urmărit de un echipaj de poliție. Artistul a fost tras pe dreapta și dat jos din autoturism.

Oamenii legii l-au întrebat dacă nu cumva a consumat băuturi alcoolice. În prezent, Dani Mocanu este ferm convins că echipajul de poliție a acționat la solicitarea agentului cu care a petrecut. A fost declanșată inclusiv o anchetă internă în Poliție.