Evenimentul Zilei > Monden > Vedetă din România, probleme mari de sănătate: „Am fost de 2 ori la spital”
Vedetă din România, probleme mari de sănătate: „Am fost de 2 ori la spital”

Vedetă din România, probleme mari de sănătate: „Am fost de 2 ori la spital”

Ruby, faimoasa cântăreață din România, a vorbit despre experiența ei din Republica Dominicană din cadrul emisiunii „Survivor România”. Aceasta a ajuns de două ori la spital.

Cât a fost plecată în Republica Dominicană, celebra cântăreață Ruby s-a confruntat cu probleme mari de sănătate, din cauza condițiilor de trai foarte grele de acolo. Aceasta a ajuns de două ori la spital.

„Am fost de două ori în spital, am stat trei zile cu perfuzii, mi-am revenit, m-am întors la joc și n-a durat mult, am ajuns într-o noapte din nou la urgență.

Sensibilitatea mea cea mai mare și durerea cea mai aprinsă era lipsa hranei, simțeam că mor de foame! Simțeam că am palpitații înainte de fiecare traseu.

Hrana era puțină, aproape că nu mâncam, stăteam ore în șir în soare și aveam foarte mari emoții de fiecare dată, orice om normal s-ar simți la fel probabil”, a declarat Ruby, conform Cancan.

„Am slăbit cel puțin patru kilograme, m-am cântărit în spital și aveam 44 de kilograme. De alimentație nu vine vorba, putem vorbi însă de lipsa ei. Orezul era un lux pe care ni-l permiteam foarte rar, în cantități foarte mici. Cocosul, în schimb, nu se termina niciodată. Doar că mie mi-a interzis doctorul să-l consum și oricum, nu-mi plăcea, aveam senzația că mestec lemn oricând luam câte o gură”, a mai declarat Ruby.