Evenimentul Zilei > Monden > Vedeta a rupt tăcerea. Și-a părăsit iubitul înainte ca acesta să moară
Vedeta a rupt tăcerea. Și-a părăsit iubitul înainte ca acesta să moară

Vedeta a rupt tăcerea. Și-a părăsit iubitul înainte ca acesta să moară

Oana Radu a decis să spună adevărul despre relația pe care o avea cu Alin, fostul iubit al acesteia care a fost ucis într-un mod crud în Craiova.

Pusă la zid de toată lumea că l-a uitat prea repede pe Alin, îndrăgită a vorbit pentru wowbiz.ro despre scandalul care a înconjurat-o după decesul fostului ei iubit.

„Nu am vrut să spun până acum, m-am gândit că este viața mea și nu interesează pe nimeni ce se petrece în ea. Într-adevăr, sunt persoană publică și poate la pachet cu celebritatea vine și transparența, însă am dorit să fiu discretă. Nici acum nu am să spun prea mult, dar vreau totuși să punctez ceva. Eu și cu Alin nu mai eram împreună de aproape un an, stăteam în aceeași casa, însă ca doi străini, ca doi amici, fară să avem o relație de alt gen. Ne-am complăcut așa, poate pentru vă fiecare avea un proiect important și se concentra pe el și nu pe relație. Nici măcar „friends with benefits” nu eram, fiindcă nu mai existau sentimente de niciun fel”, a declarat cântăreață pentru Wowbiz.ro.

 

„Eu sunt un om cu o inimă uriașă. Indiferent că nu mai aveam sentimente, eu tot aș fi fost alături de Alin. Nu aș fi rămas cu el din milă, cred că nici Alin nu și-ar fi dorit, însă cât aș fi putut aș fi ținut aproape cu orice ar fi avut nevoie, financiar și moral. Au fost doi ani frumoși în viața noastră, cu bune, cu rele, și din acest motiv, i-aș fi rămas aproape. Repet, nu și ca parteneră”, a mai adăugat aceasta.