Evenimentul ZileiSocialVASLUI. Cei trei copii de de 3,4 și 8 ani ajunși în comă, au mâncat vișinele din VIȘINATĂ de FOAME!

VASLUI. Cei trei copii de de 3,4 și 8 ani ajunși în comă, au mâncat vișinele din VIȘINATĂ de FOAME!

VASLUI. Cei trei copii de de 3,4 și 8 ani ajunși în comă, au mâncat vișinele din VIȘINATĂ de FOAME!
Cazul dramatic petrecut în urmă cu o săptămână într-o comună din Vaslui, în care trei surori de 3,4 și 8 ani au ajuns în comă alcoolică la spital, continuă să șocheze. Părinții nu le-au purtat deloc de grijă, ba chiar le-a ținut înfometate până când, din disperare, au mâncat vișine putrezite dintr-o damigeană cu vișinată veche.

Copiii au fost gasiti pe rand in coma alcoolica: fetita cea mare a fost gasita inconstienta pe o strada din sat, in timp ce, pentru surorile sale s-a sunat la ambulanta mai tarziu, dupa ce vecinii s-au alertat. Parintii nu au vrut sa lase vecinii sa sune la ambulanta pentru ceilalti doi copii, sustinand ca nu e prima oara cand se intampla si ca in trecut copiii si-au revenit singuri.

Cand una dintre cele trei fetite s-a trezit la urgenta, primul lucru pe care l-a spus cadrelor medicale a fost ca ii este foame. De aici, anchetatorii au descoperit că micuțele au mâncat acele vișine îmbibate în alcool pentru a-și potoli foamea.

Mai rău este că autoritatile stiau despre situatie și nu au luat nicio masura. Familia are 6 copii în total.

Dupa incident, DGASPC Vaslui a decis sa preia copiii intr-un centru social.

 

 


Accesează: