Vasile Blaga: Victor Ponta e la fel ca Dan Diaconescu. Sunt doi oameni de un cinism ieşit din comun

Vasile Blaga: Victor Ponta e la fel ca Dan Diaconescu. Sunt doi oameni de un cinism ieşit din comun

Vasile Blaga, preşedintele PDL, crede că premierul Victor Ponta şi Dan Diaconescu, omul de afaceri care a încercat, de curând, fără succes să cumpere combinatul Oltchim, au o trăsătură comună.

"Ponta şi Diaconescu seamănă foarte mult. Sunt doi oameni de un cinism ieşit din comun, care-şi bat joc de salariaţii din tot judeţul respectiv", a spus Blaga la postul Realitatea TV.

"Ponta a minţit încă de la început în cazul privatizării Oltchim. A cerut FMI-ul, spune Ponta, să se privatizeze imediat Oltchimul. Cum încheiase Guvernul Boc negocierile cu FMI? Privatizare cu un investitor strategic. A venit Ponta, a schimbat regulile jocului, astfel încât n-a mai pus nici măcar minima condiţieca să te şi pricepi la ceva. Obligaţie era să faci privatizarea, nu era termen s-o finalizezi. Nu era termenul de 18 septembrie pentru finalizare", a adăugat preşedintele PDL.

"Cum să-l cred pe Ponta de bună credinţă că vrei să privatizezi ceva şi închizi instituţia aceea exact pe parcursul de privatizare? CIne-ţi mai dă bani pe ea?Cine l-a adus în joc pe Diaconescu în cazul ăsta? Ponta avea posibilitatea să ofere ajutor de stat, putea să aibă răbdare", a precizat Vasile Blaga.

Ne puteți urmări și pe Google News