Vasile Blaga: "Nu înţeleg cum Ponta mai poate vorbi cu nevasta şi se mai poate uita în ochii copiilor"

Vasile Blaga: "Nu înţeleg cum Ponta mai poate vorbi cu nevasta şi se mai poate uita în ochii copiilor"

Vasile Blaga l-a atacat dur pe Victor Ponta, în cadrul mitingului de la Iaşi, la care este prezent şi preşedintele suspendat Traian Băsescu.

"Eu nu înţeleg cum omul ăsta mai poate vorbi cu nevastă-sa, se mai poate uita în ochii copiilor lor şi spun «Jos, dă-ţi demisia, domnule Ponta!». Toţi suntem uniţi pentru a spune nu la referendum, nu acestei clici, iar în toamnă să reuşim să-i dăm jos, dar democratic, nu cum au făcut-o ei", a afirmat Vasile Blaga.

"Este un guvern de plagiatori. Au crezut că le merge, au crezut că lumea nu înţelege, dar pas cu pas opinia public internă şi internaţională, presa internaţională, CE şi-au dat sema ce se întâmplă în ţară şi  totul s-a năruit, avem cel mai dur raport. Leul e la pământ, şomajul e în creştere, marile companii pleacă, azi, mâine nu vom mai putea circula în Europa, ăsta e USL. Jos USL!", le-a spus Blaga celor prezenţi la miting. "Pentru a înţelege rostul lui 29, vă reamintesc că USL a crezut că îi face un rău lui Traian Băsescu şi a făcut, până la urmă, un rău României şi de aceea întreb: unde te vei opri Crin Antonescu, până unde vrei să mergi? Crin Antonescu spunea că va fi un şef de stat interimar discret, dar aţi văzut că apare la TV mai des decât buletinul meteo să ne spună ceea ce nimeni nu mai crede, anume că azi bătălia este câştigată de ei. Crin Antonescu nu fost ales de români, nu a reuşit să câştige nici măcar intrarea în turul doi, e normal să fie acum la Cotroceni?", a spus Cristian Preda la mitingul de la Iaşi.

"În loc să organizeze referendum, au schimbat regulile de la o zi la alta asfel încât toată lumea se teme acum de fraudă. Unde te vei opri Victor Ponta? Vi se pare normal să se voteze la referendum în restaurantele lui Mazăre de pe litoral?", a concluzionat Preda.

Ne puteți urmări și pe Google News