Evenimentul Zilei > Politica > VASILE BLAGA, anunț IMPORTANT: ”În 10 zile vom anunța CANDIDATUL pentru Primăria Sectorului 6 din București”
VASILE BLAGA, anunț IMPORTANT: ”În 10 zile vom anunța CANDIDATUL pentru Primăria Sectorului 6 din București”

VASILE BLAGA, anunț IMPORTANT: ”În 10 zile vom anunța CANDIDATUL pentru Primăria Sectorului 6 din București”

Copreședintele Partidului Național Liberal, Vasile Blaga, a declarat, miercuri, că formațiunea politică pe care o conduce va anunța în 10 zile un candidat pentru Primăria Sectorului 6. El a precizat că în acest sector este nevoie de un om ”care să se bată”.

”În baza unor cercetări sociologice, vin cu propuneri cei din organizaţia municipiului Bucureşti. Aşa s-a întâmplat şi acum când i-am desemnat pe cei cinci din cele şase sectoare. Am avut cercetări în faţă, le-am întors pe toate feţele, am ţinut cont de toate elementele într-o analiză care nu spune numai câte puncte are 'x', câte puncte are 'y' – sunt multe elemente luate în calcul – şi am stabilit cinci candidaţi. Suntem cu analize în teren la sectorul 6. Vom avea după părerea mea în 10 zile candidatul la sectorul 6”, spune Vasile Blaga la Televiziunea Română, potrivit Agerpres.

Totodată, Vasile Blaga a comentat și situația actualului primar de la Sectorul 6, care nu a dorit să mai comenteze.

”Probabil că şi-a făcut toate socotelile, s-a gândit cât de bine a administrat sectorul", a adăugat liderul liberal

Totodată, copreședintele PNL a adăgat că nu face alianțe preelectorale cu nimeni la centru, dar în teritoriu, orgazațiile partidului pot face alianțe pentru a crea majorități.