Evenimentul Zilei > Politica > Bomba lui Vanghelie: Dosarul lui Dragnea s-a discutat în casa lui Coldea
Bomba lui Vanghelie: Dosarul  lui Dragnea s-a discutat în casa lui Coldea

Bomba lui Vanghelie: Dosarul lui Dragnea s-a discutat în casa lui Coldea

Vanghelie a făcut câteva dezvăluiri despre Dragnea spunând că s-a văzut în trecut faţă în faţă cu Florian Coldea, iar despre Lazaroiu, CCR, a declarat că ar fi fost amenintat cu un dosar.

Marian Vanghelie a mărturisit la Antena 3, că pe 19 iunie, mai mulți judecători de la ÎCCJ s-ar fi întâlnit în casa lui Florian Coldea pentru a discuta anumite dosare, inclusiv  dosarul lui Liviu Dragnea.

„Pe 19 iunie, au fost prezenți la domnul Coldea acasă mai mulți judecători de la Înalta Curte. Eu aștept să mă dea în judecată, pentru că spun foarte multe lucruri și nimeni nu mă dă în judecată. Înțeleg că mai nou, activează domnul Bulancea- procurorul care s-a ocupat şi de dosarul Gala Bute – care vrea să se afirme, crezând că va putea fi numit în locul doamnei Kovesi (…). Și dă telefon la tot felul de judecători pe care îi are agățați și le spune că ar fi bine ca să le transmită care sunt în dosarele mele să mă judece mai repede, să închidă dosarele și să mă condamne", a spus Vanghelie.

"Din câte am înțeles din informaţiile mele, s-au discutat mai multe dosare, inclusiv dosarul domnului Dragnea”,  este încă o dezvăluire a fostului primar PSD.