Vălul morții întunecă PSD: Unul dintre cei mai longevivi primari a fost găsit mort în casă. S-a intervenit de urgență

Vălul morții întunecă PSD: Unul dintre cei mai longevivi primari a fost găsit mort în casă. S-a intervenit de urgență Sursa: arhiva EVZ

Vălul negru al morții a întunecat, pentru a doua oară în ultimele șapte zile, partidul social-democraților. Un longeviv primar al PSD a fost găsit fără suflare în propria-i casă, de către familia sa, marți, 30 noiembrie. Autoritățile au intervenit de urgență la fața locului, însă nu l-au mai putut salva.

Un edil din cadrul Partidului Social Democrat, care anterior făcuse parte din formațiunea politică a liberalilor, a fost găsit, marți, în jurul orei 10.00, fără suflare în locuința sa, de către membrii familiei. Aceștia au alertat de urgență autoritățile, care au intervenit la fața locului un echipaj SAJ Bihor.

Primarul PSD găsit mort în casă nu a mai putut fi salvat

Din păcate, chiar dacă medicii au încercat resuscitarea primarului, stopul cardio-respirator i-a fost fatal, declarându-i-se astfel decesul. Este vorba despre edilul localității bihorene Bulz, Augustin Sărăcuț, în vârstă de 54 de ani, care se afla la al cincilea mandat.

sursă: Facebook

Nu au fost făcute publice mai multe detalii despre afecțiunile de sănătate de care acesta suferea, însă știm că în perioada anilor 2021-2013, social-democratul suferise o intervenție chirurgicală pe cord deschis.

Ne puteți urmări și pe Google News

Social-democrații îl plâng pe Augustin Sărăcuț: „Creștin dispus sa-i ajute pe cei din jur”

„Cu adâncă durere în suflet am primit astăzi vestea ca prietenul și colegul meu, Augustin Sărăcuț, primarul comunei Bulz, ne-a părăsit în această dimineață și a plecat la cele veșnice.

Mircea, cum era cunoscut de toti, a fost ieri la Oradea, am discutat și am glumit împreună, era binedispus și nimeni nu putea bănui că inima ii va ceda câteva ore mai tarziu și va pleca dintre noi!

Om deosebit de atent cu toți cei din jur, prieten adevărat, creștin dispus sa-i ajute pe cei din jur, primar din anul 2004, bun gospodar, iubit de cetățeni, îl vom păstra veșnic în sufletul nostru!

Dumnezeu sa-l odihnească în pace în Împărăția Sa! Condoleanțe familiei greu încercate!”, a transmis pe Facebook Ioan Mang.

„Cu durere în suflet îmi iau rămas bun de la prietenul meu, Augustin Sărăcuț, primarul comunei Bulz. In această dimineață a plecat la cele veșnice. Sincere condoleanțe familiei! Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a notat un alt apropiat al edilului.