Evenimentul Zilei > Justitie > Valer Marian, 13 întrebări-cheie pentru judecătorul Ionuţ Matei. Legătura cu Coldea
Valer Marian, 13 întrebări-cheie pentru judecătorul Ionuţ Matei. Legătura cu Coldea

Valer Marian, 13 întrebări-cheie pentru judecătorul Ionuţ Matei. Legătura cu Coldea

Fostul senator Valer Marian i-a adresat 13 întrebări judecătorului Ionuţ Matei, cel care s-a pronunţat în dosarul Ferma Băneasa alături de judecătoarele Florentina Dragomir şi Ioana Alina Ilie.

6. Ati avut vreo contributie, in calitate de vicepresedinte al ICCJ, in promovarea la Inalta Curte si apoi in numirea in functia de presedinte al Sectiei de Contencios Administrativ si Fiscal, la solicitarea generalului Florian Coldea, a judecatorului Ionel Barba, care este originar si a activat anterior in judetul Arad, judetul de bastina si al fostului sef operativ al SRI? Daca aceasta promovare are vreo legatura cu inculparea si cu trimiterea in judecata a judecatoarei Gabriela Barsan, care a detinut anterior functia de presedinte al acestei sectii, iar ulterior a fost achitata definitiv, cu motivatia ca ca nu sunt intrunite elementele constitutive ale infractiunilor retinute in sarcina sa?

7. Ati avut vreo contributie in promovarea la Inalta Curte a judecatoarei Florentina Dragomir, cu care sunteti colega de complet, care a fost anterior procuror la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie si consilier al fostului procuror general Laura Codruta Kovesi? Este adevarat ca, la promovarea la Inalta Curte, judecatoarea Florentina Dragomir avea o vechime de doar un an si 10 luni ca judecator (la Curtea de Apel Bucuresti) si ca, anterior numirii, primise aviz negativ din partea instantei supreme? Este adevarat ca aceasta nu a depus juramantul de judecator?

8. Ati avut vreo contributie in promovarea la Inalta Curte a judecatorului Valentin Horia Selaru, care anterior a fost, de asemenea, procuror la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie si consilier al fostului procuror general Laura Codruta Kovesi? Este adevarat ca a fost numit judecator la Inalta Curte direct din functia de procuror la Parchetul General? Acesta a depus juramantul de judecator?

Valer Marian, acuzaţii grave cu privire la implicarea lui Ionuţ Matei în dosarul fraţilor Camătaru

PAGINA ANTERIOARA CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: