"Candidez pentru a-mi pune în slujba cetăţenilor experienţa acumulată în toţi aceşti ani în administraţia publică locală şi în mediul privat. Mi-am depus candidatura cu emoţii, evident, având şi suportul viitorului primar al Capitalei (n.r. Robert Turcescu). Spre deosebire de ceilalţi contracandidaţi, proiectele mele au la bază şi soluţii concrete. Aş merge pe dublarea numărului de creşe, pe reabilitarea termică a blocurilor, lucruri care nu s-au făcut in sectorul 5", a spus Niţu, potrivit Agerpres, după depunerea candidaturii la Biroul electoral al sectorului 5.

În opinia candidatului PMP la Primăria Capitalei, Robert Turcescu, Valentin Niţu este "un om cu o experienţă extraordinară în ceea ce înseamnă administraţia publică locală".

"Mai mult, dovedeşte o calitate nemaiîntâlnită în rândul multor politicieni sau candidaţi la primăriile de sector sau la funcţii mai înalte – are foarte mult bun simţ. Sectorul 5, o spun cu durere, nu merită să aibă, în momentul de faţă, statutul de paria între sectoarele Capitalei, pentru că este un sector care poate şi trebuie să renască şi să se alinieze a standardele la care au ajuns deja alte sectoare ale Capitalei, ele beneficiind şi de bugete locale mult mai mari decât sectorul 5", a afirmat Turcescu.

Te-ar putea interesa și: