Evenimentul Zilei > Politica > De ce lucrează Vâlcov în Parlament? Dragnea: „Pentru că e bun!”
De ce lucrează Vâlcov în Parlament? Dragnea: „Pentru că e bun!”

De ce lucrează Vâlcov în Parlament? Dragnea: „Pentru că e bun!”

Un răspuns evaziv la o întrebare cât se poate de serioasă. Asta au primit jurnaliștii când l-au întrebat pe Liviu Dragnea de ce Darius Vâlcov lucrează la Parlament.

Fostul ministru Darius Vâlcov este acuzat de fapte de corupție. Darius Vâlcov, fost primar de Slatina şi fost membru al PD-L, a trecut la PSD, de unde a fost adus ca ministru al Finanţelor de către Victor Ponta. 

Cu toate acestea, el a avut însă o ”viaţă scurtă” ca ministru, pentru că imediat au apărut câteva dosare de corupţie şi luare de mită, instrumentate de DNA, potrivit Mediafax.ro.

Întrebat de ce lucrează Darius Vâlcov la grupul parlamentar PSD, Liviu Dragnea a răspuns sec: „Pentru că e bun”. Jurnaliștii au insistat și a vrut să afle ce face, mai exact, Vâlcov la Parlament, însă răspunsul lui Dragnea  avenit la fel de sec: „Face bine”, a replicat șeful PSD.

dragnea a mai declarat că Vâlcov a lucrat la elaborarea programului de guvernare. De asemenea, raportul de evaluare al miniștrilor din cabinetul Grindeanu a fost elaborat tot de Darius Vâlcov, lucru care a fost contestat de Sorin Grindeanu, care a motivat că Vâlcov nu este un membru al partidului 

Liviu Dragnea a precizat că Vâlcov a lucrat la elaborarea programului de guvernare. Ulterior, raportul de evaluare a miniştrilor cabinetului Grindeanu a fost elaborat tot de către Vâlcov, situaţie contestată de către Sorin Grindeanu pe motiv că Vâlcov nu este membru al partidului.