Vadim, părăsit de Oana

Vadim, părăsit de Oana

Oana Zăvoranu nu va mai candida la un fotoliu în Camera Deputaţilor, din partea Partidului România Mare. Într-un interviu acordat evz.ro, artista a spus că preferă să joace în continuare în telenovele şi să modereze emisiuni TV.

Anunţul a venit exact în ziua când PRM trebuia să înregistreze listele finale cu candidaţii la alegerile din noiembrie. La sfârşitul săptămânii trecute, candidatura Oanei Zăvoranu pentru un loc în Parlamentul României a fost anunţată chiar de liderul partidulul, Corneliu Vadim Tudor.

"Eu am renunţat pentru că nu am putut să semnez nişte acte care m-ar fi aruncat în această lume politică. Nu am vrut să renunţ la cariera mea, pentru că ceea ce fac, fac bine şi vreau sa continuu. La un moment dat a trebuit să aleg între cele două meserii, dacă le putem numi aşa. Legea spune că nu ai voie să moderezi emisiuni dacă ai statutul de deputat sau de senator. Eu îmi doresc să fac acest lucru în continuare şi este foarte adevărat că a trebuit să aleg",a spus Oana Zăvoranu.

În ceea ce priveşte posibilii înlocuitori, artista a precizat că nu ştie cine ar putea să o înlocuiască. "Probabil că s-au gândit ei la cineva. Nu îmi fac probleme că nu au găsit pe cineva care să ocupe acest loc", a spus actriţa.

Ne puteți urmări și pe Google News

În legătură cu eventuale presiuni exercitate asupra ei pentru a renunţa la candidatură, artista a afirmat că "a avut de ales, dar că nu a obligat-o nimeni, într-un fel sau altul".

"Nu ştiu ce fel de presiuni s-ar fi putut face. O presiune se face în momentul în care cineva încearcă în mod brutal să-ţi impună un punct de vedere, sau încearcă să te pună în faţa a două chestiuni la modul brutal. Nu m-a obligat nimeni, într-un fel sau altul", a spus Oana Zăvoranu.

De dragul lui Vadim

"Eu în toată povestea asta m-am băgat strict de dragul preşedintelui Vadim, pe care îl preţuiesc enorm. Acum, îmi pare rău de domnul Vadim, dar nu la modul de milă. Îmi pare rău ca om pentru că ştiu că s-a bazat pe mine, şi-a dorit foarte mult să fiu lângă el. Îmi pare rău că nu am să mai fiu lângă el aşa cum aş fi fost daca am fi lucrat împreună", ne-a spus artista.

Mai mult, Oana Zăvoranu a afirmat că nimic nu ar putea strica relaţia de prietenie dintre cei doi.

În final, artista a precizat că a fost un pion important în PRM, un pion care atrăgea electoratul tânăr. "Tinerii care văd în mine un model ar fi venit către PRM datorită prezenţei mele. Din punctul ăsta de vedere va fi o pierdere. Dar, cu siguranţă, electoratul pe care partidul l-a avut mereu va continua să voteze PRM", a spus Oana, încrezătoare în viitorul formaţiunii politice pe care tocmai a părăsit-o.

"Au fost siliţi să renunţe"

Această situaţie a fost comentată, pentru evz.ro, şi de vicepreşedintele PRM, Gheorghe Funar. Fostul primar al Clujului a motivat decizia Oanei Zăvoranu, precum şi cea a lui Aurelian Temişan, susţinând că aceştia au fost siliţi să renunţe la o eventuală carieră în politică de cei care îi plătesc în acest moment.

"Este regretabil că nu li s-a permis celor doi de către cei care i-au angajat să candideze. Nu este vorba numai de considerente de ordin financiar. S-au făcut presiuni din partea celorlalte partide politice asupra angajatorilor. Sunt convins că au fost constrânşi pe teme financiare", ne-a precizat Gheorghe Funar.

În ceea ce priveşte posibilii înlocuitori ai Oanei Zăvoranu şi Aurelian Temişan, vicepreşedintele PRM a spus că s-au făcut propuneri la nivelul partidului şi că există mulţi candidaţi tineri şi foarte bine pregătiţi. 

Lăsat baltă şi de Temişan Cântăreţul de muzică uşoară Aurelian Temişan a renunţat şi el la candidatura pentru Camera Deputaţilor din partea PRM, a declarat, astăzi, vicepreşedintele PRM Lucian Bolcaş, citat de Mediafax. 

Aurelian Temişan a anunţat conducerea PRM cã nu mai poate să candideze în alegerile parlamentare deoarece are un contract cu un post de televiziune, a mai spus Bolcaş.