Evenimentul Zilei > Actualitate > USL are guerillă digitală. „Postacii” lucrează 16 ore pe zi
USL are guerillă digitală. „Postacii” lucrează 16 ore pe zi

USL are guerillă digitală. „Postacii” lucrează 16 ore pe zi

Stenogramele de campanie, publicate de "Evenimentul zilei", scot la iveală practici tot mai murdare ale USL în tentativa de a-l demite pe preşedintele Traian Băsescu.

Pe lângă faptul că politica editorială a cotidianului "Jurnalul Naţional" şi a Antenei 3 se stabileşte în sediul din Aviatorilor, USL nu a trecut cu vederea nici lupta comentariilor, angajând "postaci" care să transmită  mesajul uniunii, dar şi să arunce cu "venin" spre preşedintele suspendat.

Relu Fenechiu: Cum stăm cu guerilla digitală?
Violeta Vijulie: De mâine începem. George Dumitrică ne mai dă 20 de oameni, vor fi două locaţii în Bucureşti în care o să lucreze de la 8.00 la 24.00 şi în ţară avem 45 de filiale.

Acest scurt dialog arată complexitatea reţelei de "postaci" aparţinând USL, care dispune de peste 70 de oameni, aceştia având misiunea de a-l denigra pe Traian Băsescu prin intermediul comentariilor postate pe site-urile de ştiri sau pe reţelele de socializare.

Citiţi mai mult: Strategiile murdare ale USL dezvăluite în stenogramele de campanie: "MRU trebuie dat în judecată, trebuie atins"