Evenimentul Zilei > Actualitate > BOMBĂ! Urmașa lui MACEDONSKI, vedetă în SHOWBIZ! Legătura cu ILINCA VANDICI
BOMBĂ! Urmașa lui MACEDONSKI, vedetă în SHOWBIZ! Legătura cu ILINCA VANDICI

BOMBĂ! Urmașa lui MACEDONSKI, vedetă în SHOWBIZ! Legătura cu ILINCA VANDICI

Surpriză la "Bravo, ai stil!", show-ul difuzat de Kanal D: una dintre concurente are legături de sânge cu „poetul rondelurilor”!

În ediția din această seară a emisiunii “Bravo, ai stil!” își va face apariția Monica, noua concurentă. Ea va intra pe platou în timp ce Ilinca Vandici va recita versurile unei poezii semnate de marele poet, prozator și publicist Alexandru Macedonski.

Versurile fac trimitere la Monica, noua concurentă, urmașă a poetului rondelurilor, mai precis stră-stră-stră nepoata acestuia!

 

Monica intră în emisiune după eliminarea din show a Mirelei, în Gala precedentă, în urma votului publicului. Ea se va alatura celorlalte 9, aflate în lupta pentru titlul de cea mai stilată femeie din România.

 

Ediția din această seară a show-ului “Bravo, ai stil!” va fi difuzată la ora 23:00, la Kanal D.

 

Alexandru A. Macedonski a fost un poet, prozator, dramaturg și publicist român. Supranumit poetul rondelurilor, inspirându-se din literatura franceză, este primul reprezentant al simbolismului în literatura română. Inițiatorul cenaclului și revistei literare Literatorul, a susținut modernizarea poeziei românești, fiind într-o continuă polemică cu junimiștii. Aceste polemici i-au afectat serios cariera literară și viața și au rămas notabile polemicile sale cu Vasile Alecsandri, Mihai Eminescu și Ion Luca Caragiale.