Evenimentul Zilei > Social > UPDATE în cazul MILIONARULUI JEFUIT în România. Poliția i-a IDENTIFICAT pe HOȚI
UPDATE în cazul MILIONARULUI JEFUIT în România. Poliția i-a IDENTIFICAT pe HOȚI

UPDATE în cazul MILIONARULUI JEFUIT în România. Poliția i-a IDENTIFICAT pe HOȚI

Spargatorii care au furat o casetă de valori din casa milionarului Joshua Castellani au fost identificați de Politia Capitalei. La această oră se fac percheziții în București și Ilfov.

Poliția Capitalei transmite că, în această dimineață, Serviciul Investigații Criminale a pus în executare 6 mandate de percheziție domiciliară în județul Ilfov și municipiul București, precum și mai multe mandate de aducere emise pe numele unor bărbați suspectați de furtul unei casete de valori , pe raza sectorului 2.

UPDATE. MILIONAR PRĂDAT ÎN ROMÂNIA. Incredibil mod de operare al tâlharilor. Ce AU FURAT HOȚII. Breaking news

După finalizarea perchezițiilor persoanele vizate vor fi conduse la audieri la sediul Poliției Capitalei.
Furtul a fost sesizat pe 23 decembrie 2018, de Joshua Castellani, patronul clubului Bamboo. El a declarat că ivs-a furat o casetă in care se aflau ceasuri și bijuterii. 


Joshua Castellano a apelat în această dimineață 112, reclamând că a fost călcat de hoți. Patronul clubului Bamboo susține că i-au fost furate mai multe bijuterii din casa. Totodată, în zonă există foarte multe camere de supraveghere și asta îi face pe anchetatori să spere că îi vor prinde pe infractori în scurt timp.

„În această dimineață, prin apel 112, un bărbat domiciliat pe raza sectorului 2 a sesizat că persoane necunoscute i-au sustras din locuință o casetă de valori, ce conținea bijuterii și ceasuri. La acest moment se efectuează cercetarea la fața locului. Cazul a fost preluat de Serviciul Investigații Criminale din Poliția Capitalei, în colaborare cu Serviciul Investigații Criminale al sectorului 2, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2. Cercetările sunt efectuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, în vederea identificării autorilor și tragerea lor la răspunderea penală, precum și pentru recuperarea prejudiciului”, a transmis Poliția Capitalei la acel moment.