HOROSCOP 4 februarie 2020

 

BERBEC   Astăzi, buna şi vechea cumpătare creştină te poate ajuta foarte mult. Da, e ziua în care poţi să reuşeşti în mai multe domenii! Dacă ai un obstacol de trecut, concentrează-te, fii echilibrat! Mai puţin tutun, mai puţin alcool, mai puține energizante dar nu renunţa total, pentru ca bucuriile vieţii sunt aşa de puţine şi rare! Este indicat să dai mai multă atenţie problemelor de familie.  Pentru nativii din vârsta a treia, seniorii, astăzi este o perioadă mai dificilă, mai ales în ceea ce priveşte sănătatea. De nivelul de trai nu dorim să vorbim, pentru că nu ne plac tragediile!

TAUR   Încă o zi favorabilă, pe drumul ascensiunii tale profesionale sau sentimentale. Depinde ce te interesează, azi trebuie să-ţi precizezi clar priorităţile, să nu amesteci plăcutul cu utilul! Perioada zilei de astăzi este în general, benefică şi aduce realizări şi noroc. Bate un vânt de libertate, mai ales prin buzunare şi prin portofel, aşa că pune-ţi capul la contribuţie cum sa faci urgent rost de bani, pentru că ai de plătit rata la bancă, chiria şi întreţinerea! Un ajutor substanţial din partea prietenilor sau a rudelor! Poate aşa îţi rezolvi o parte din probleme.

GEMENI  Astăzi, dacă depinde de tine, amână tot ceea ce este important şi mai ales ceea ce este în legătură cu planurile de viitor. Ai o tendinţă către activitate dezordonată şi treburi neterminate. Comunicarea este punctul tău forte, dar azi nu trebuie să insişti prea mult cu aceasta abilitate pentru că poţi să te bagi în situaţii complicate din care poţi ieşi doar cu mare greutate.  Aşa este felul tău, superficial şi cheltuitor, dar mare meşter la vorbe. Îţi rămâne să filozofezi şi să te bucuri de zile furtunoase, de vremea capricioasă, ca un prinţ sau o prinţesă din poveste. Sanatatea iţi este bună, atenţie însă la răceli şi la persoanele care îţi strănută in faţă.

RAC  Exagerezi cu încrederea pe care o ai în forţele tale fizice şi psihice! Trebuie să fii mai prudent şi mai reţinut. Cu toate că defensiva e strategia ta preferată uneori te crezi mare şi tare! Nu discuta în contradictoriu cu cei dragi, vei constata că sunt bine intenţionaţi. Poţi reuşi în activităţi legate de tehnologie de vârf, telecomunicaţii sau informatică. Dacă te ocupi de unul din domeniile menţionate vei simţi un nou impuls, o nouă stare de emulaţie; idei şi concepte noi îţi sunt la îndemână!

LEU  În inima ta este o zi frumoasă. Ai nevoie de acest lucru! Oferă-ţi momente plăcute, nu lăsa cenuşiul vieţii să te invadeze! Vrei să începi un proiect care îţi este tare drag. Cere sprijin! O perioadă bună pentru planificarea activitaţii şi mici achiziţii. Dacă ai probleme cu tensiunea arteriala, lucru destul de obişnuit pentru nativii din zodia Leului, este bine să eviţi mesele grele cu feluri multe şi complicate, schimbarea bruscă de temperatură şi presiune şi enervările fără motiv. Probabil că enervările cu motiv nu pot fi evitate!

FECIOARA    Astăzi eşti obligat să abordezi probleme mai delicate care pot trezi resentimente. Încercă să nu fii direct şi justiţiar, nu face o problemă personală, fii diplomat, precaut şi zâmbitor! Evita divagaţiile şi comparaţiile care nu fac decât să te încurce. Este bine să dai dovadă de prudenţă la tot ceea ce înseamnă uniune, asociaţie, adunare. De asemenea, supraveghează-ţi regimul alimentar. Stomacul tău nu este în cele mai bune toane aşa că trebuie să-l protejezi, sa iei măsuri. Posibile schimbări în anturaj şi veşti plăcute de departe.

PAGINA ANTERIOARA CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE

Te-ar putea interesa și: