Universitatea Craiova a fost învinsă de FCSB cu scorul de 2-1, pe Stadionul „Ion Oblemenco”

Universitatea Craiova a fost învinsă de FCSB cu scorul de 2-1, pe Stadionul „Ion Oblemenco” Sursa foto: FCSB

Universitatea Craiova a fost învinsă de FCSB cu scorul de 2-1 (1-0), duminică seara, pe Stadionul ''Ion Oblemenco'', într-un meci din etapa a 6-a a fazei play-off a Superligii de fotbal.

FCSB a urcat pe locul secund în urma acestui succes, conturat prin golurile înscrise de Andrea Compagno (44), Deian Sorescu (84). Golul gazdelor a fost înscris de Elvir Koljic (90+4 - penalty), după ce Christopher Dawa l-a faultat în careu pe Raul Silva, fază sesizată de arbitrajul video.

La 1-0 pentru bucureşteni, Universitatea Craiova a ratat un penalty, prin Andrei Ivan (83), care a executat lamentabil (şut pe lângă), lovitura de pedeapsă fiind dictată pentru un henţ comis de Iulian Cristea. Imediat după penalty, FCSB s-a desprins prin golul lui Sorescu.

Universitatea a dominat jocul în cea mai mare parte a timpului, dar a ratat mai multe ocazii clare, în timp ce FCSB a punctat la singurele sale oportunităţi de gol.

Ne puteți urmări și pe Google News

Universitatea Craiova-FCSB

Jovan Markovic a reuşit din plonjon cu capul (15), dar portarul Ştefan Târnovanu a respins în transversală. Goalkeeper-ul oaspeţilor l-a blocat de două ori pe Ivan (59, 89) şi a apărat şi şutul lui Ante Roguljic (71).

Jocul a fost întrerupt pentru 5-6 minute, imediat după lovitura de start, din cauza fumului produs de torţele aprinse de galerii.

La meci au asistat 29.588 spectatori, potrivit organizatorilor.

FCSB venea după singura sa înfrângere din play-off (0-1 cu Rapid).

Universitatea a pierdut al treilea său în acest sezon pe teren propriu.

În sezonul regulat, Universitatea s-a impus cu 2-1 la Craiova, iar în retur a fost egal, 1-1. În meciul tur din play-off a fost tot 1-1.

Universitatea Craiova - FCSB 1-2 (0-1), Stadion ''Ion Oblemenco'' - Craiova Au marcat: Elvir Koljic (90+4 - penalty), respectiv Andrea Compagno (44), Deian Sorescu (84). Andrei Ivan (Universitatea) a ratat un penalty în min. 83 (şut pe lângă). Arbitru: Istvan Kovacs (Carei); arbitri asistenţi: Vasile Marinescu (Bucureşti), Ovidiu Artene (Vaslui); al patrulea oficial: Marian Barbu (Făgăraş) Arbitru video: Cătălin Popa (Piteşti); arbitru asistent video: Andrei Constantinescu (Bucureşti) Observatori: Irina Mîrţ (Bucureşti) - CCA, Ion Căţoi (Bucureşti) - LPF.

Sursa: Agerpres