Evenimentul Zilei > Politica > Denumirea „Uniunea Social Democrată”, înregistrată de vărul regelui Cioabă. Acesta a CEDAT-O PSD
Denumirea „Uniunea Social Democrată”, înregistrată de vărul regelui Cioabă. Acesta a CEDAT-O PSD

Denumirea „Uniunea Social Democrată”, înregistrată de vărul regelui Cioabă. Acesta a CEDAT-O PSD

Denumirea „Uniunea Social Democrată” este deja înregistrată la Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci. Deţinătorul mărcii este Ion Cioabă Mihuţescu, văr al regelui Cioabă şi milionar din afaceri cu fier vechi.

UPDATE: PSD a precizat în această seară că "marca invididuala şi verbală „USD Uniunea Social Democrată”", înregistrată în 2011 de vărul regelui Cioabă, a fost cesionată de acesta, pe 05 februarie 2014, Partidului Social Democrat. PSD mai menționează că drepturile şi obligaţiile ce se nasc din contractul de cesiune au fost transmise cu titlu gratuit. "În urma cesiunii, cedentul nu va mai putea face niciun demers în calitate de solicitant, dreptul revenind exclusiv cesionarului, adică Partidului Social Democrat. În urma contractului de cesiune, Partidul Social Democrat a depus în data de 10 februarie 2014 la Oficiul de Stat pentru Investiţii şi Mărci cererea de înregistrare a mărcii Uniunii Social Democrate, având ca principale părţi ale mărcii trei trandafiri de culoare albă pe fond roşu şi denumirea USD", menționează comunicatul de presă al PSD.
Potrivit Expres Magazin, “USD Uniunea Social Democrată” a fost înregistrată în 15 noiembrie 2011. Ion Cioabă Mihuţescu este văr al regelui Cioabă şi unul dintre cei mai bogaţi romi din Sibiu. El şi-a făcut averea din afaceri cu fier vechi, care în 2011 era estimată la 3 milioane de euro. Mihuţescu a devenit celebru în oraş după ce i-a cumpărat nepotului său un Lamborghini Murcielago, maşină al cărei preţ este estimat la 300.000 de euro.
Ion Cioabă Mihuţescu este de asemenea şi vicepreşedinte al PSD Sibiu, fiind ales în această funcţie în mai 2010.
“Mă bucur pentru că am fost ales vicepreşedinte al organizaţiei PSD Sibiu, pentru că am muncit foarte mult pentru partid”, a declarat acesta, imediat dupa preluarea functiei, pentru publicatia locala Pulsul Sibian.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: