Evenimentul Zilei > Economie > Unde te angajezi în plină criză. Un mare retailer caută oameni
Unde te angajezi în plină criză. Un mare retailer caută oameni

Unde te angajezi în plină criză. Un mare retailer caută oameni

O mare rețea de supermarketuri anunță angajări, pentru diverse posture, la magazinele sale din mai multe orașe din țară.

Reteilerul Kaufland intenționează să angajeze în jur de 250 de persoane în București, Iași, Craiova, Constanța, Cluj-Napoca, Timișoara, Ploiești, Călărași, Botoșani, Turda, Sfântu Gheorghe, Moreni sau Rădăuți.

Cele 250 de posturi pentru angajare sunt disponibile vizează atât magazinele (lucrător comercial, șef de raion, manager proiect instalații frigorifice etc), centrele logistice (tehnician automatizări, lăcătuș mecanic, electrician, analist SAP etc.), cât și birourile centrale (în Departamentele Procurări, Resurse Umane, Vânzări, Expansiune, Financiar-Administrativ etc.), se arată într-un comuncat de presă transmis Profit.ro.

În București, Kaufland va scoate peste 200 de locuri de muncă în cadrul celor două noi magazine pe care intenționează să le deschidă până în luna iunie.

Potrivit informațiilor furnizate de companie, în mai puțin de două luni, peste 8.000 de români interesați de un loc de muncă au aplicat pentru un post la Kaufland. Peste 15.000 de români lucrează, în medie, la Kaufland România.

 

Publicat in categoriile: Economie
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: