Evenimentul Zilei > EVZ Special > Un șofer și-a distrus mașina într-un accident pe care l-a provocat după o depășire neinspirată. VIDEO
Un șofer și-a distrus mașina într-un accident pe care l-a provocat după o depășire neinspirată. VIDEO

Un șofer și-a distrus mașina într-un accident pe care l-a provocat după o depășire neinspirată. VIDEO

Un șofer neatent și grăbit a provocat un accident după ce a efectuat o depășire în urma căreia a pierdut controlul volanului.

Un șofer neatent a fost protagonistul unui accident petrecut, sâmbătă, la Chișinău. Evenimentul rutier a avut loc pe strada București din capitala Republicii Moldova. Autorul accidentului se afla la volanului unui Mercedes. La un moment dat a vrut să depășească o altă mașină, dar s-a hazardat.

Un șofer care a încercat o depășire riscantă și a produs un accident în urmă căruia și-a avariat propria mașină, dar și o clădire

El nu a respectat regulile și a ieșit de pe carosabil. A lovit din plin o clădire și și-a avariat serios autoturismul. Chiar șoferul care a fost depășit a surprins imaginile. Cu ajutorul unei camere pe care o avea la bordul mașinii sale.

La fața locului nu a ajuns și poliția, pentru că oamenii legii nu au fost sesizați cu privire la acest accident, după cum notează publika.md.


Accident mortal lângă București. Motociclist spulberat de un camion

Cum se simte Tiger Woods, la două săptămâni de la accidentul aproape fatal

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.