Un șofer din Bucureşti a inventat o nouă metodă de a ține parcarea ocupată

Un șofer din Bucureşti a inventat o nouă metodă de a ține parcarea ocupată Locuri de parcare București. Sursa foto: Arhiva EVZ

Un șofer a inventat o nouă metodă de a ține parcarea ocupată. Bucureștenii au fost mirați când au văzut ce metodă a folosit persoana respectivă.

Un șofer a inventat o nouă metodă de a ține parcarea ocupată cât timp este plecat. Mai exact, un șofer din București și-a „rezervat” două locuri de parcare printr-o metodă inedită. Oamenii curioși când au văzut s-au întrebat dacă plătește taxe pentru ele.

Un șofer a ocupat parările cu două tomberoane

Nouă metodă în București de a ține un loc de parcare ocupat este să pui tomberoane în locul maşinii. Nu este o glumă, aşa a procedat un şofer. Mai exact, şoferul din București a vrut să ocupe două locuri de parcare. Dar fără a plăti taxe pentru ele, așa că, a trecut la treabă.

A pus câte un tomberon pe fiecare loc. Acest lucru s-a întâmplat pe străzile Londra și Roma din București. Aici, recent, au fost trasate marcaje albastre pentru locurile plătite.

Ne puteți urmări și pe Google News

Un bucureștean a observat ce a făcut şoferul, a fotografiat tomberoanele și a povestit cele întâmplate pe grupul de Facebook. Acresta a scris „Ai parcat ca un bou București”. Şi continuă în mesajul său:

„Pe străzile Londra și Roma s-au marcat recent linii albastre pentru locurile plătite, de la Primărie. Tomberoanele erau puse la fel și înainte, probabil de aceeași persoană ce deține casa din dreptul lor, cu o curte imensă unde se poate parca”.

Un șofer din București și-a „rezervat” două locuri de parcare folosind tomberoane. Oamenii sunt curioși: „Oare plătește taxe pentru ele?”

Un șofer a ocupat parcarea cu tomberoane.

Ce au spus internauţi când au văzut imaginea cu parcarea ocupată de tomberoane

Totodată, le-a adresat internauților următoarea întrebare: „Oare plătește 30 lei / zi pentru locul ăla? Internauții, deranjați de cele văzute, au adăugat comentarii la postarea respectivă și au spus că ar trebui chemată Poliția Locală pentru a lua măsuri.

Un alt comentator a spus că șoferul respectiv încalcă legea prin acțiunea sa:

Legea nr. 286/2009 privind Codul Penal interzice aşezarea de obstacole care îngreunează sau împiedică circulaţia pe drumul public, dacă se pune în pericol siguranţa circulaţiei ori se aduce atingere dreptului la libera circulaţie a celorlalţi participanţi la trafic. Fapta constituie infracțiune și se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă – este valabil?”.