Evenimentul Zilei > Politica > Un SENATOR aduce critici dure LIBERALILOR: „Îmi BAG picioarele în el de PARTID. Asta NU e democrație”
Un SENATOR aduce critici dure LIBERALILOR: „Îmi BAG picioarele în el de PARTID. Asta NU e democrație”

Un SENATOR aduce critici dure LIBERALILOR: „Îmi BAG picioarele în el de PARTID. Asta NU e democrație”

Liberalii trec, se pare, prin momente de criză fără precedent în interiorul organizației. Un senator liberal pune în lumină detalii uluitoare din interiorul PNL și somează conducerea să-și depună mandatul și să se organizeze congres pentru alegerea unor noi lideri.

"Îmi bag picioarele în el de partid dacă lucrurile raman aşa. Nu e normal ce se întâmplă. Pot să mă şi excludă din partid dacă nu se schimbă nimic", a spus senatorul Cristian Bodea.

Acesta a dezvăluit o discuție din cadrul partidului în care șefii spuneau că Cristian Bușoi trebuie susținut pentru funcția de primar al Capitalei, pe motiv că este ”omul lui Klaus Iohannis”, informează stiripesurse.ro

 "Mi-au zis că îl face Iohannis pe Buşoi primar. Ce ştii tu. Ei au crezut că Iohannis e Dumnezeul României.", a dezvăluit Bodea la RTV.

Acesta le-a transmis Alinei Gorghiu şi lui Vasile Blaga să-şi depună mandatul şi să organizeze congres pentru alegerea unei noi conduceri, 

"Toată conducerea partidului să-şi depună mandatul şi să facă congres. Ei să fie judecaţi de partid în congres. S-au pus preşedinţi unici prin numiri de sus. Asta nu e democraţie. ", a adăugat Cristian Bodea.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: