Evenimentul Zilei > Social > Un polițist a fost lovit cu bolovani în cap. Echipajele speciale din Maramureş sunt în alertă, agresorii au fugit
Un polițist a fost lovit cu bolovani în cap. Echipajele speciale din Maramureş sunt în alertă, agresorii au fugit

Un polițist a fost lovit cu bolovani în cap. Echipajele speciale din Maramureş sunt în alertă, agresorii au fugit

Politia din Maramureş este în alertă după ce un polițist aflat în misiune a fost lovit cu bolovani în cap în timp ce intervenea la un scandal reclamat la numărul de urgență 112.

Este alertă de gradul zero în Maramureș, după ce un polițist a fost lovit cu bolovani în zona capului, duminică seara, în timp ce echipajul  intervenea la un scandal sesizat prin numărul de urgență național 112.

Echipajul de la Poliția Municipiului Baia Mare s-a deplasat la locul indicat pentru aplanarea unui conflict izbucnit între două familii de romi în zona Pirită.

Potrivit informațiilor din presa locală polițiștii, odată ajunși la faţa locului, au avut parte de o situație neprevăzută, agresorii înfuriați de prezenţa lor acolo, au atacat pur și simplu echipajul de poliție, aruncând cu bolovani.

Unul dintre polițiști a fost lovit în cap cu bolovani

Polițistul lovit în cap a fost preluat de un echipaj medical și a fost transportat la UPU SMURD a Spitalului Județean de Urgență Baia Mare pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Mai mult, echipajele speciale ale mascaților din cadrul IPJ Maramureș și Jandarmeriei Maramureș au fost trimise la locul incidentului. De asemenea, sunt mai multe echipaje de la Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Baia Mare pe teren deoarece atacatorii au dispărut.

Aceștia caută persoanele implicate în scandal, deoarece toate au fugit și s-au ascuns. Agresorii vor fi cercetați pentru comiterea infracțiunii de ultraj.

Poliţiştii au tras două focuri de armă în plan vertical în momentul atacului cu bolovani

Potrivit ultimelor informații, polițistul în vârstă de 26 ani a venit la Poliția Municipiului Baia Mare în urmă cu aproximativ un an de zile prin transfer de la București.

Acesta a suferit o leziune destul de gravă la nivelul capului: plagă deschisă. Medicii au intervenit la Unitatea Primiri Urgențe. Mai trebuie menționat că polițiștii au tras și două focuri de armă în plan vertical în momentul în care erau atacați cu bolovani.

În acel moment atacatorii au fugit pe câmpul din zona Pirită, dispărând în noapte. 3 persoane au fost duse la audieri, informează baiamare.net.