Cunoscutul prezentator Mircea Radu a postat pe pagina sa de socializare un mesaj în care a vorbit despre ipocrizie, dând-o drept exemplu pe Mihaela Rădulescu. În mesaj, Mircea Radu aminteşte de o reclamă anti-fumat în care apare Mihaela, cu toate că aceasta era o fumătoare înrăită.

Pe rețelele sociale, fostul prezentator Mircea Radu, dar și alte persoane din zona media, au comentat mai întâi anunţul lui Dragoş Bucurenci, cel care a devenit director de comunicare al unei companii din domeniul tutunului.

Radu Buzăianu a comentat trecerea lui Dragoș Bucurenci de la activist antifumat la unul profumat.

„Fost activist în campanii antifumat, Dragoș Bucurenci devine director de comunicare al companiei. Şi încă nu e suficient de spectaculos. Că e pus în situaţia să îşi explice această traiectorie bizară. Iar ca director de comunicare al ditamai companiei, te gândesti că are niște skills-uri (aptitudini) de te face nu doar să îi dai dreptate, dar tu, nefumător, să îţi aprinzi și o țigară în cinstea lui. Cum credeți că manageriază? În primul rând anulează argumentul financiar.

Şi zice că el câștigă mai mult decât până acum. Ceea ce nu rezolvă, ci-l pune într-o situație mai bizară: deci, practic e vorba de principii. Din principiu vrea să ajute lumea să fumeze. Doar că nu o lasă așa. Și mai vine cu un argument. Că a luat-o ca pe o provocare. Deci, el activist antifumat, a devenit în favoarea fumatului, ca o provocare”, a scris pe Facebook Radu Buzăianu, amic al lui Mircea Radu.

„Cazul ăsta îmi aduce aminte de niște panouri publicitare mari și late, puse în miezul intersecțiilor importante din orașele mari ale României, în care o «influensăriță» ședea pe burtă și condamna fumatul. Ea, în realitate, fuma. (dacă ar fi după mine, aici ar intra tobele mici)”, i-a răspuns Mircea Radu  lui Radu Buzăianu, potrivit feeds.svnews.ro