Evenimentul Zilei > Actualitate > Un nou caz odios îngrozește România! Minora, supusă la abuzuri greu de imaginat
Un nou caz odios îngrozește România! Minora, supusă la abuzuri greu de imaginat

Un nou caz odios îngrozește România! Minora, supusă la abuzuri greu de imaginat

Un angajat al Directiei pentru Protectia Copilului din Bârlad și un antrenor de fitness sunt acuzați că ar fi abuzat sexual o fată de 14 ani, aflată în grija statului.

Adolescenta a povestit unui educator prin ce a trecut, iar acesta și-a alertat superiorii. Politia a deschis dosar penal, iar Directia pentru Protectia Copilului Vaslui face o anchetă internă.

„În urma relatărilor făcute de minoră, a fost convocată o şedinţă de caz, a fost anunţată Poliţia, iar angajatul acuzat, terapeut într-un centru de recuperare, este cercetat disciplinar. Până la finalizarea anchetei, suplimentar a fost luată măsura ca salariatul să fie transferat într-un loc în care nu interacţioneză cu copiii. Minora a fost inclusă într-un program de consiliere psihologică”, a declarat purtătorul de cuvânt al DGASPC Vaslui, Irina Cîmpeanu.

Poliţiştii fac cercetări în două dosare penale pentru săvârşirea infracţiunilor de act sexual cu minor şi agresiune sexuală.

„La nivelul instituţiei s-au deschis două dosare de cercetare penală, în urma unor sesizări primite de la DGASPC. Se efectuează cercetări sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de act sexual cu minor şi agresiune sexuală”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: