Un nou atac cibernetic! S-a întâmplat chiar în timpul discursului lui Zelenski. ”A intrat în istorie de două ori”

Sursa foto: captură video

În timpul discursului președintelui Zelenski de astăzi în fața parlamentului israelian, Knesset, s-a depistat un nou atac cibernic. Rusia a încercat să întrerupă transmisia în direct și să-i saboteze mesajul liderului din Ucraina.

Președintele Volodimir Zelenski nu a putut să își ducă discursul de astăzi până la capăt din cauza unui nou atac cibernetic. Liderul Ucrainei transmitea un mesaj în fața parlamentului israelian, Knesset, dar rușii au încercat să întrerupă transmisia.

Potrivit rapoartelor Companiei Publice de Radiodifuziune din Israel, aceste încercări au fost oprite de Knesset și de Direcția Națională Cibernetică a Israelului.

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a declarat că măcelul din Ucraina poate fi mai rău ca al doilea Război Mondial. „Am dreptul să compar istoria noastră cu a voastră, lupta noastră pentru supravieţuire cu al doilea Război Mondial”, s-a adresat Zelesnki parlamentului şi guvernului din Israel.

Zelenski a spus că „ziua de 24 februarie a intrat în istorie de două ori şi în ambele rânduri ca o tragedie – pentru ucraineni, pentru evrei, pentru Europa, pentru întreaga lume”. „La 24 februarie 1920 a fost înfiinţat Partidul Naţional Socialist din Germania, partid care a luat milioane de vieţi şi a distrus oameni. În aceeaşi zi în 2022, a fost emis un ordin criminal de invadare a Ucrainei”, a adăugat el.

Zelenski a discutat despre planurile lui Putin

Volodimir Zelenski a declarat că atacul din Ucraina este „un război prin care se doreşte distrugerea poporului ucrainean”. Zelenski a afirmat că acum Vladimir Putin discută despre „soluţia finală a problemei ucrainene”.

sursa foto: Facebook

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski, care şi-a evidenţiat moştenirea evreiască în căutarea de ajutor pentru a își salva țara, s-a adresat prin videoconferinţă Parlamentului din Israel, Knesset, stat care încearcă să calmeze spiritele dintre Moscova şi Kiev.

În ultimele zile, preşedintele Zelenski a apelat la ajutorul mai multor parlamentari străini pentru a se asigura că populația rămâne în siguranță. Statul evreu a adoptat o poziţie prudentă după invazia rusă în Ucraina pe 24 februarie, afirmând legături privilegiate cu cele două ţări, mai ales că Statele Unite, aliatul istoric al Israelului, este alături de Ucraina. Nici Vladimir Putin nu a neglijat aceste aspecte. Liderul rus a chemat soldați din Siria.

Prim-ministrul israelian Naftali Bennett a încercat să împace cele două tabere, dar fără rezultat.