Un milionar celebru s-a trezit cu toate conturile goale. Trucul folosit de fosta soție, mai tânără cu 28 de ani decât el

Un milionar celebru s-a trezit cu toate conturile goale. Trucul folosit de fosta soție, mai tânără cu 28 de ani decât el Sursa: Daily Mail

Fostul director executiv al companiei Simon & Schuster, Richard E. Snyder, în vârstă de 91 de ani, cu o avere de 43,5 de milioane de dolari, s-a trezit cu toate conturile bancare golite de fosta soție.

Richard E. Snyder, fostul CEO al editurii Simon & Schuster, susține că fosta lui soție, care este cu aproximativ 28 de ani mai mică decât el, l-a lăsat într-o „criză financiară dificilă”.

Fostul milionar susține că Terresa Liu Snyder a epuizat averea, odinioară evaluată la 43,5 milioane de dolari, golindu-i conturile bancare, chiar şi după despărțirea lor. Terresa Liu a folosit cardul în țări din întreaga lume, în timp ce el stătea în spital cu sănătatea deteriorată.

Snyder susține că era atât de bolnav încât nu avea idee că i se golesc conturile

Snyder avea 72 de ani când a fost cunoscut pe Liu, care avea 44 de ani în 2004. Cei doi s-au căsătorit și au rămas împreună timp de un deceniu înainte ca Liu să înceapă procedura de divorț împotriva lui în 2018, când el avea 86 de ani, iar ea 58.

Ne puteți urmări și pe Google News

După despărțire, Liu a primit 10 milioane de dolari. Însă, conform dosarului juridic al lui Snyder, chiar și după divorț, Liu a continuat să-l înșele dându-i „false speranțe că sunt împreună”, mâncându-i banii care îi mai rămăsese milionarului.

Liu este, de asemenea, acuzat că l-a abandonat brusc și că a călătorit în diferite țări, inclusiv Elveția, Grecia, Italia și Anglia, făcând retrageri mari de numerar folosind cardul ATM al lui Snyder.

Snyder susține că Liu l-a abandonat lăsându-l în mâinile menajerei lor

Documentele arată că abia atunci când fiul lui Snyder, Matthew, a venit în ajutor a descoperit diferitele probleme financiare. Snyder avea datorii restante, era urmărit de o agenție de colectare, s-a confruntat cu procese pe care Liu le-ar fi respins acumulând 65.000 de dolari în amenzi legate de fațada deteriorată a casei lor din Upper East Side.

În total, Snyder s-a trezit cu datorii de 1,5 milioane de dolari ca urmare a disputelor, dar susține că adevărata cauză a ruinei sale financiare a fost Liu care a lucrat sistematic pentru a-i epuiza contul, totul fără știrea lui.

În cele din urmă, fiul lui Snyder l-a mutat în Los Angeles, unde un medic a constatat că este într-o „stare deplorabilă de sănătate”. Instanţa mai susține că Liu „a profitat de fostul ei soț după ce s-a îmbolnăvit”.

Snyder cere acum daune de 3 milioane de dolari de la Liu, care locuiește în Central Park South din Manhattan, informează dailymail.co.uk.