Evenimentul Zilei > Horoscop > Un miliard de ore de utilizare s-au pierdut din cauza incidentelor de  securitate. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR
Un miliard de ore de utilizare s-au pierdut din cauza incidentelor de  securitate. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Un miliard de ore de utilizare s-au pierdut din cauza incidentelor de  securitate. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

O zi cu aspecte planetare amestecate, în general favorabile. Dimineaţa e prea cald şi eşti obosit şi o să tragi de tine toată ziua. Te poţi înviora pe seară la o discuţie veselă cu prietenii.

7 august

 

Un miliard de ore de utilizare s-au pierdut din cauza incidentelor de  securitate. HOROSCOPUL LUI DOM PROFESOR

 

Pe 7 august s-au născut Mata Hari, Roland Kirk, Abebe Bikila, David Duchovny, Nicolae Brancomir, Aurel Mihale.

În calendarul creştin-ortodox sunt Sfinţii: Teodora de la Sihla, Dometie Persul, Narcis din Ierusalim, Irina împărăteasa. Nimic în ”Kalendar”.

 „Evenimentul Zilei” ales pentru ziua de 7 august este un „subiect de vară”.

În dimineaţa zilei de 7 august 1566 cerul liniştitului oraş elveţian Basel s-a umplut de „sfere” care purtau o bătălie silenţioasă. Nu s-a auzit niciun sunet. Astăzi am denumi sferele Obiecte Zburătoare Neindetificate(cabile).

Există şi o frumoasă pictură pe lemn a evenimentului şi o relatare a unui anumit Samuel Coccius, student în litere, în ziarul local: „La timpul răsăritului soarelui au apărut brusc o mulţime de sfere negre care duceau o bătălie tăcută sus în ceruri. Se roteau, se întorceau, se confruntau. Cei cu ochii mai ageri spuneau că uneori apăreau raze subţiri din sfere. Când o astfel de rază atingea altă sferă, ea devenea roşie şi lua foc, apoi dispărea. Nu pot să confirm, eu nu am văzut nimic, dar nu am privirea ageră, de la scris şi citit! După vreo trei ore sferele au dispărut cum au apărut, dar erau, mult, mult mai puţine„. Evident, Star Wars în variantă medievală!

OZN, ce aventură fabuloasă! De la frescele din Tassili până la telescopul Hubble sunt o mulţime de „întâlniri de diferite grade”. Rare, foarte rare uneori, la sute de ani, este adevărat, dar fără niciun dubiu! Tot felul de obiecte neindentificate sau foarte identificabile au apărut în cursul istoriei, dar la locul şi momentul nepotrivit. Obiecte anacronice!

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE