Evenimentul Zilei > Politica > PNL face primul pas. Un fost deputat liberal îl ÎNVITĂ pe Dacian Cioloș în partid
PNL face primul pas. Un fost deputat liberal îl ÎNVITĂ pe Dacian Cioloș în partid

PNL face primul pas. Un fost deputat liberal îl ÎNVITĂ pe Dacian Cioloș în partid

Fostul deputat liberal Ludovic Orban este de părere că Dacian Cioloş este binevenit în PNL, dar insistă că nimeni nu îi poate promite acestuia că va fi ales în vreo funcţie.

"Din punctul meu de vedere, Dacian Cioloş este binevenit în Partidul Naţional Liberal. Cu condiţia să îşi dorească şi el lucrul acesta. Ar fi fost mult mai bine dacă făcea pasul acesta înainte de alegerile parlamentare. Nu a fost să fie. Cred, de asemenea, că Dacian Cioloş poate să candideze la orice funcţie în PNL în cadrul alegerilor din partid. Nimeni din PNL sau din afara lui, însă, nu poate să îi promită că va fi şi ales. Acest lucru nu îl pot decide decât membrii PNL care vor participa la Convenţia Naţională a PNL", a scris Orban pe Facebook.

Ulterior,Orban a declarat la B1Tv că postarea sa este rezultatul unor declaraţii făcute de alţi liberali. 

"'Se îngrămădeau să îl aplaude pe domnul Cioloş ca şi candidat la funcţia de premier al PNL înainte de parlamentare şi după alegeri au încercat să arunce vina asupra lui Cioloş, iar când a apărut în public discuţia despre posibilitatea să se înscrie în PNL s-au manifestat împotriva acestui demers", a remarcat liberalul.

"Eu chiar cred că dacă domnul Cioloş ar dori să se înscrie în PNL este un lucru normal, firesc, locul său este în PNL pentru că domnul Cioloş îşi leagă aproape întreaga carieră de PNL", a concluzionat Orban.

Fostul parlamentar a spus, pentru EVZ, că vrea să candideze la șefia PNL la Congresul din primăvară.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: