Un film captivant pe Netflix, dar interzis în România. De ce nu poate fi vizionat la noi în țară

Netflix. Sursa foto: Arhiva EVZ

Noul film disponibil pe Netflix care nu poate fi accesat în România a stârnit curiozitatea multor utilizatori, mai ales pentru că povestea sa este una impresionantă și captivantă. Dar de ce este interzis pentru țara noastră?

Filmul „A Man Called Otto” este unul dintre titlurile disponibile pe platforma Netflix care nu poate fi accesat în România. Această restricție înseamnă că abonații din România nu vor avea posibilitatea să-l vadă, indiferent de abonamentul pe care îl dețin.

O film de neratat de pe Netflix, indisponibil în România

Motivul este unul simplu: filmul încă nu este disponibil pentru abonații din România. „A Man Called Otto”, sau în română „Un bărbat pe nume Otto”, spune o poveste dramatică.

În prezent, filmul este disponibil pentru abonații Netflix din America, începând cu luna mai. Este posibil ca în curând să fie lansat și în România. Filmul nou de pe Netflix a avut premiera în cinematografe la începutul acestui an. A fost un succes răsunător la box office, înregistrând încasări de peste 100 de milioane de dolari.

„Un bărbat pe nume Otto” este inspirat de un roman publicat în 2012 și a fost deja adaptat într-un alt film în 2015.

Regizorul Marc Forster și scenaristul David Magee au abordat o nouă perspectivă pentru acest film captivant. Tom Hanks interpretează rolul principal, oferind o performanță remarcabilă.

Ce spune povestea filmului „A man called Otto”

Personajul principal, Otto, este copleșit de durere după moartea soției sale și nu mai găsește sens în viață. El ia în calcul să-și pună capăt zilelor, dar destinul său se schimbă atunci când o tânără familie se mută în vecinătatea lui.

Un bărbat pe nume Otto spune povestea lui Otto Andersson, un bărbat morocănos care nu mai vede niciun scop în viața lui după pierderea soției sale”, potrivit Sony Pictures.

În ceea ce privește lansarea filmului pe Netflix în România, există posibilitatea ca aceasta să fie programată la o dată destul de îndepărtată.

De exemplu, în alte țări precum Belgia, Grecia, Japonia, Polonia, Spania, Suedia și Africa de Sud, filmele de la Sony sunt disponibile pe platformă aproximativ doi ani de la momentul lansării lor, potrivit Fanatik.