Evenimentul Zilei > Monden > Un cunoscut milionar din București a fost furat fără jenă de divele pe care le plătise. A luat foc și a trimis mesaje violente
Un cunoscut milionar din București a fost furat fără jenă de divele pe care le plătise. A luat foc și a trimis mesaje violente

Un cunoscut milionar din București a fost furat fără jenă de divele pe care le plătise. A luat foc și a trimis mesaje violente

Un om de afaceri din Capitală s-a enervat la culme după ce și-a dat seama că a fost furat de femeile pe care le plătise pentru serviciile sexuale.

Un cunoscut milionar din București ar fi fost jefuit de trei tinere care își fac veacul în localurile din zona de Nord a Capitalei. Bărbatul a ieșit de mai multe ori cu aceste „prăduitoare” și a observat că, mereu, îi lipsesc diverse sume de bani.

Un foarte cunoscut milionar s-a trezit fără bani

Cu atât mai mult a fost deranjat milionarul de atitudinea avută de femeile respective, cu cât el le plătise în prealabil, după cum notează cancan.ro.

Fetele respective arată foarte bine, după unele standarde, și au succes în cluburile de fițe din București. Acolo unde vânează bărbați cu bani, care nu se zgârcesc să investească în ele, după cum menționează sursa citată. Așa l-au cunoscut și pe bărbatul respectiv, un  milionar cu notorietate, trecut de prima tinerețe. „Divele” cu pricina încearcă să apuce tot ce prind, așa că nu s-au mulțumit doar cu banii și cadourile primite. Au fost tentate de portofelul clientului respectiv, pe care l-au ușurat de sume importante.

Nu este singura victimă, pentru că femeile respective ar avea obiceiul furtului de câte ori un client se află la baie sau dorm. Milionarul cu pricina s-a simțit ofensat de această pățanie. Mai mult de atitudinea lipsită de respect decât de suma fără care a rămas. Așa că a trimis mesaje cu un puternic conținut emoțional uneia dintre fetele de consumație.

Mesaje dure de amenințare trimise de bărbat

„Băh, jeg penal! Te măcelăresc când te prind, nu te juca cu focul, că te rup în bucăți când te prind pe la vreun restaurant! Atât îți zic! Fii atentă când ieși din casă, uită-te stânga, dreapta că îți jur că te măcelăresc!

Până una alta, tu mi-ai **** **** împreună cu prietenele tale! Și mă *** pe voi din orice poziție. Apropo, vezi că am pus oameni să te vadă când ieși din jegul ăla de apartament în care stai. Și la ******* *** o să-i crape capul cineva când iese singură la ***, la fel și la ******, în parcare sunt oameni.

Voi știți că nu vă jucați cu mine. Mi-ați furat bani după ce v-am ***** pe toate! Jegoaselor! O să sfârșiți măcelărite”, a scris milionarul, conform sursei citate.