O fetiță în vârstă de 2 ani a scăpat miraculos cu viață după ce a căzut de la balcon. Evenimentul uluitor s-a petrecut în Vietnam, acolo unde copilul a supraviețuit unei căderi de la etajul al 12-lea. Nguyen Ngoc Manh, în vârstă de 31 de ani, este curier. Bărbatul avea de livrat o comandă și înainte de-a intra în bloc, a văzut un copil cum se cațără pe balustrada balconului. Extrem de inspirat, vietnamezul a încercat să se poziționeze cât mai bine. Anticipând că fetița urma să cadă de la balcon, conform jurnaliștilor de la vietnamtimes.

A scăpat cu viață după ce a căzut de la balcon

Întâmplarea a avut loc săptămâna trecută, duminică, 28 februarie. Și a fost surprinsă în imagini de un martor ce se afla la un balcon din blocul de vizavi. Salvatorul fetiței de 2 ani a povestit această experiență formidabilă și a vorbit despre momentul rar de inspirație pe care l-a avut. El s-a suit pe o clădire aflată în apropiere. După ce a prins copilul, cei doi au căzut pe o prelată, astfel că șocul impactului a fost atenuat.

„Așteptam să livrez bunurile unui client. Am auzit țipetele unui copil, dar m-am gândit, inițial, că e strigat de mamă. După ce m-am uitat mai atent, am văzut copilul pe balustradă. Am ieșit din mașină imediat și m-am cățărat pe clădirea din apropierea blocului de 16 etaje. M-am urcat pe un acoperiș înalt de doi metri pentru a găsi poziția cea mai potrivită pentru a o salva pe fată. Am încercat să îmi întind mâna cât de mult posibil ca să o pot prinde”. A declarat vietnamezul Nguyen Ngoc Manh.

„Totul s-a întâmplat într-un minut. Nici nu știu cum m-am cățărat pe acel acoperiș atât de repede. Nu mi-a venit să cred că i-am salvat viața.” A mai afirmat curierul, care a dus copilul la spital. După cum au anunțat medicii, micuța este în afara pericolului, chiar dacă s-a ales cu fracturi la o mână și un picior.